Полузащитникът , който стана футболист на английския Брентфорд, разказа как

...
Полузащитникът , който стана футболист на английския Брентфорд, разказа как
Коментари Харесай

Ериксен разкри за какво е мислил по пътя за болницата след инфаркта

Полузащитникът , който стана футболист на британския Брентфорд, описа по какъв начин е стигнал до решението да възобнови кариерата си. Датчанинът се върна и към ужасяващия миг по време на Евро 2020, когато получи инфаркт на терена.
Инцидентът се случи на 12 юни 2021 година по време на мача сред неговия отбор и Финландия. По-късно на Ериксен му беше подложен сърдечен дефибрилатор.
" По пътя за болничното заведение споделих на Сабрина (жена му, бел.ред.), че може да приключа кариерата си. Но два дни по-късно всичко се промени. Бях наясно какво ми се случи по-късно същия ден и през идващите дни. Тогава започнаха проучванията, започнаха да се появяват въпроси: Ще мога ли? Ще съумея ли? ", описа Ериксен, представен от " The Guardian ".
" С течение на времето се поправих в този смисъл, че в случай че резултатите от медицинските прегледи са естествени, тогава ще мога да се върна последователно към футбола. Имаше доста проби по какъв начин ще реагира сърцето ми на физически извършения и, за благополучие, нищо не се прояви, всичко мина добре. Всеки месец аз мога да увелича натоварванията и по-късно мога да стартира да играя ", добави халфът.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР