Полицията оповести мерките, които предприема по празниците – 8 декември,

...
Полицията оповести мерките, които предприема по празниците – 8 декември,
Коментари Харесай

Полицията оповести мерките в Пловдив за празниците

Полицията оповести ограниченията, които подхваща по празниците – 8 декември, Коледа и Нова година, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Засилено ще е полицейското наличие в цялата област, заяви комисар Костадин Костов, шеф отдел " Охранителна полиция “ при ОДМВР – Пловдив.

Целта е да осигурим обикновено и умерено протичане на празниците и добър публичен ред, по този начин, че празниците да не бъдат помрачени “, сподели комисар Костов. Засилено полицейско наличие ще има към заведенията, където се организират празненствата, както и към хотели и къщи за посетители. Ще се следи и за спазването на противоепидемичните ограничения, взаимно с РЗИ.  

Ще се ревизира дали присъстващите имат зелени документи и дали се съблюдават и останалите ограничения в затворени пространства. В взаимни инспекции с Национална агенция за приходите пък ще се следи за продажбата на  акцизни артикули без бандерол в питейните заведения.

На 8 декември ще бъде повишен броят на полицейските дежурства главно по заведения за хранене и нощни заведения.  Осигурени са СПС и Сектор " Пътна полиция “.  Полицията ще разполага и с максимален брой механически средства за инспекция на скоростта и в тъмната част на денонощието. Присъствието на полицията ще е очевидно и демонстративно “, сподели комисар Костов.

Гледайте повече във видеото!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР