Стопкадри Нова ТвГала захапа по елегантен начин Криско в началото

...
Стопкадри Нова ТвГала захапа по елегантен начин Криско в началото
Коментари Харесай

Гала захапа Криско: Габровец си, а не се стискаш за концерта си в София

Стопкадри Нова Тв

Гала захапа по грациозен метод Криско при започване на техния диалог през днешния ден.

Докато разясниха идния огромен концерт на артиста след девет дни в зала „ Арена София “, водещата на „ На кафе “ означи, че това събитие ще коства скъпо и изрази удивление по какъв начин по този начин Криско, който е роден в Гарбово, не се стиска да го направи.



Попаднал в неловката обстановка, Криско бързо опита да излезе от нея и явно му се получи.

Залата към този момент е на 40 процена разпродадена, а като намекваш, че съм от Габрово, един габровец е пуснал билети на промоционална цена. В момента си купуваш на зелено, а след това, в случай че искаш, препродай го, съобщи той.

Впоследствие Криско дефинира сцената, на която ще пее, за  уникална, защото за първи път ще има нещо сходно у нас.



Тя е с размерите на 5-етажна постройка, голяма и доста огромна, с лет екрани до тавана и ще е нещо доста забавно. Това е по архитектура на концерта на Кание Уест, тъй че ще е нещо, което в действителност за първи път хората ще може да видят в нашата действителност, посочи по Нова Тв артистът. 

Криско не скри също, че тази негова изява по случай 18-годишното му наличие на сцената ще е най-грандиозния му концерт и удовлетвори молбата на Гала да каже по кое време е пял пред минимум аудитория.



Пял съм пред 4-6 индивида на частно пари в голямо имение. Хората си вечеряха и отздад опънаха сцена като зала 1 на НДК. Цели колони наблъскани и осветяване, върна се обратно във времето той.

Моите песни обаче са енергични и съм привикнал хората да са прави и да подскачат, а те си вечеряха, все едно им пея Франк Синтара, добави той.

Това е едно от най-странните ми участия, само че на мен ми е по-лесно да пея доста хора, в сравнение с пред малко. Ако има 10 000 да вземем за пример, няма да се притесня, призна Криско.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР