Тежък инцидент над креснеското село Влахи вдигна криминалистите от Сандански

...
Тежък инцидент над креснеското село Влахи вдигна криминалистите от Сандански
Коментари Харесай

Открит е 33-г. мъж с размазана глава в мазе на къща. Криминалисти на крак, разследват убийство

Тежък случай над креснеското село Влахи подвигна криминалистите от Сандански и Благоевград на крайник в следствието му. Млад мъж на 33 години беше открит в мазето на къща с размазана глава. Сигналът в полицията подал притежателят на животните и къщата, който тази заран разкрил служащия си мъртъв, оповестява Struma.com.
Всеки ден той посещавал краваря си, с цел да му носи храна, да нагледа животните си. Вчера в късния следобяд още веднъж бил там. На свечеряване си тръгнал, това обяснил пред ченгетата притежателят. Тази заран се качил рано високо в планината, където е къщата му, и където се отглеждат кравите и попаднал на злокобната находка.
Към мястото пътуват и криминалисти от София, които да окажат помощ на локалната полиция в следствието на случая. По първични данни става въпрос за ликвидиране. Една по една другите версии отпадат поради тежките пострадвания на главата на пастира, които не приказват за това да е паднал и да се е самонаранил. Какво се е случило нощес високо в планината кой е последният който е видял краваря.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР