Френски спортисти пренесоха олимпийския огън по червения килим на филмовия

...
Френски спортисти пренесоха олимпийския огън по червения килим на филмовия
Коментари Харесай

Олимпийският огън премина по червения килим на фестивала в Кан

Френски спортисти придвижиха олимпийския огън по аления килим на филмовия фестивал в Кандокато той пътува към столицата за Летните олимпийски игри, заяви France 24.

Олимпийският огън присъстваше на обичайния кино фестивал и притегли вниманието на фотографи, артисти и посетители.

Снимка:Френски спортисти придвижиха олимпийския огън

Факелът пристигна от ръката на параолимпийския спортист Арно Асумани, притежател на пет олимпийски медала.

Снимка:Олимпийският огън присъстваше на обичайния кино фестивал

По-рано този месец факелът кацна в южния пристанищен град Марсилия на борда на транспортен съд от 19-и век, който го е донесъл от Гърция.

Сега факелът е напът през Франция и нейните отвъдморски територии, с цел да доближи до Игрите в Париж, които ще се проведат от 26 юли до 11 август.

На аления килим френската баскетболистка Илиана Руперт беше измежду тези, които държаха факела под звуците на мелодии от спортни филми, в това число „ Огнените колесници “ за бегачите, трениращи за Олимпийските игри в Париж през 1924 година

Показан беше и документалният филм „ Олимпийци “, отдаден на френското присъединяване на игрите от началото на новата им история през 1896 година
Българска диря в стилната визия на Бакалова на аления килим
Българската актриса Мария Бакалова мина по аления килим в Кан за премиерата на новия филм с нейно присъединяване „ The Apprentice “ (Стажантът).

Снимка:Мария Бакалова, Getty Images

В понеделник Мария Бакалова се завърна на филмовия фестивал в Кан, където промотира новия си филм „ The Apprentice “,който беше разгласен от западните медии за едно от най-очакваните събития на фестивала и включен в конкурсната му стратегия.

Бакаловапремина по аления килим,облечена врисувана рокляот сбирката на италианските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана, само че малко на брой знаят, че впечатляващата картина върху долната част на роклята ѝ едело на българка – Михаела Етова.

Филмът„ The Apprentice “ споделя за пътя на Доналд Тръмпкато прохождащ бизнесмен в региона на недвижимите парцели в Ню Йорк и за връзките му с неговия поддръжник и наставник – юриста Рой Кон, свързван с нюйоркската мафия.

Българската актриса Мария Бакалова се превъплъщава в облика на първата брачна половинка на магната и майка на трите му по-големи деца - Ивана Тръмп, родена и израснала в тогавашна Чехословакия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР