Изглежда, че успехът на Stellar Blade е амбицирал корейците от

...
Изглежда, че успехът на Stellar Blade е амбицирал корейците от
Коментари Харесай

Ще има PC версия на Stellar Blade

Изглежда, че триумфът на Stellar Blade е амбицирал корейците от Shift Up, които имат съществени проекти за заглавието. Студиото обмисля основаването на PC порт на PS5 играта. Но не е единствено това. Освен плануваното DLC за играта, компанията към този момент мисли и за продължение на Stellar Blade.

Информацията идва от страниците на Gematsu, които са се сдобили с копие на подадено от Shift Up изказване към корейските борсови управляващи. Един възможен PC порт сигурно ще усили доста и по този начин впечатляващите продажби на играта.

„ По отношение на Stellar Blade, ние планираме да представим нови геймплей детайли, включително в допълнение наличие за събаряне, версия за личен компютър и взаимоотношения с други компании по интелектуалната ни благосъстоятелност “, гласи текста на известието. „ Съществуват голям брой прецеденти при ААА заглавията за еволюция в поредици посредством продължение на виталния им цикъл. Това може да се направи посредством серия от висококачествени продължения, което да удължи трайно монетизацията им. В резултат от това, ние изследваме опцията за PC версия на Stellar Blade и продължени “.

Отделно от тази информация, Shift Up пишат, че се приготвят за работата по Project Witches. Става дума за екшън-ролева игра, която ще излезе след 2027. Вероятно става дума за план, за който корейското студио разгласи, че търси разработчици. В обявата за работа се загатваше, че става въпрос за екшън-RPG, чието деяние се развива в градска среда.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР