Отборът на Левски е готов за значими успехи и те

...
Отборът на Левски е готов за значими успехи и те
Коментари Харесай

Щастливият Горанов: Левски е моя сбъдната мечта, можем да постигнем нещо значимо

Отборът на Левски е подготвен за значими триумфи и те би трябвало да дойдат още през този сезон, съобщи бранителят и капитан на " сините " Иван Горанов, който продължи контракта си с 26-кратния първенец на България за още два сезона.

" Щастлив съм, че съумях да продължа контракта си с Левски. Това е сбъдната фантазия за мен, която продължава. Чувствам се прелестно и за мен да бъда в този клуб е голям подарък. През миналата една година изпитах и отрицателни, и позитивни страсти, само че сега ситуацията в тима, с назначението на новия треньор и с това, че запазихме състава, е позитивна. Вярвам, че тази година ще има много мотиви за наслада. Можем да реализираме нещо значимо ", съобщи Горанов пред " Левски ТВ ".

" Преди година беше мъчно, тъй като занапред трябваше да се опознаваме. Сега е друго. Сработихме се и сега нещата стоят много по-добре, за което се веселя. Тренировките се трансформираха. Прави ми извънредно положително усещане методът, по който Славиша Стоянович се държи с футболистите и организира тренировките и мачовете. Той ще ни помогне да подобрим играта ни и да реализираме резултатите, които всеки един левскар желае ", сподели още бранителят.

" Вече значително и чужденците знаят в какъв тим се намират. Имаме капацитет и сили за значими триумфи. Няма смисъл да разясня какви са ни задачите ", приключи един от капитаните на тима. Първа лига 3 кръг, неделя 5 август  Ботев (Враца) 0:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР