Огромна и вдъхновяваща промяна преживя една от най-харесваните звезди на

...
Огромна и вдъхновяваща промяна преживя една от най-харесваните звезди на
Коментари Харесай

Голяма промяна в живота на победителката от Фермата 2019 Веселка

Огромна и вдъхновяваща смяна претърпя една от най-харесваните звезди на "Фермата " - Веселка Маринова, която е и първата жена победител в историята на най-патриотичния формат в родния тв ефир който ще се завърне тази есен с нов сезон.

Многодетната майка от село Борима прекатурна радикално персоналния си живот, остави зад тила си лишенията и тежкия физически труд, смени специалността си и построи нов дом.

"Иска се доста храброст, с цел да направиш подобен преход. Израснах и прочувствено, и като персона “, признава Веселка в разгара на лятото, тъкмо преди дълго чакания нов сезон на "Фермата “, който ще тръгне под мотото "Мостът на времето “ с нови тествания и забавни участници.

Промяната за Веселка почнала преди година, откакто се разделила с мъжа си. Преди четири месеца намерила сили да напусне и село Борима, където гледала коне и се прехранвала с дърводобив. Преместила се в Троян с трите си деца и почнала креативна работа – в този момент създава сувенири и бижута. Междувременно разкрила и любовта.

"Имам нов мъж до себе си. Но не желая да описвам повече, тъй като съм се напатила от злословия по медиите. С някогашния ми брачен партньор успяхме да запазим положителни връзки, дори в този момент се разбираме по-добре, в сравнение с преди. Помагаме си и в грижите за децата, и финансово ", споделя тя.

 undefined

Веселка не упреква никого за сложното си минало и за бедността, която я е принудила да работи от 14-годишна. "Колкото му е писано на човек да изстрада, той ще го изстрада. Но в един миг ориста ще му каже: "Стига толкоз, ето ти в този момент и нещо хубаво! “, споделя с вяра и мъдрост тя пред Woman.bg.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР