След като преди няколко дни Skoda показа състезателна хиперкола, която

...
След като преди няколко дни Skoda показа състезателна хиперкола, която
Коментари Харесай

Шкода показа как ще изглеждат състезателните коли в бъдеще

След като преди няколко дни Skoda сподели спортна хиперкола, която за жалост ще се появи единствено във видеоигрите, в този момент компанията сподели нов модел, който още веднъж е концепт, само че може и да забележим в действителния живот под някаква форма.

Студиото Skoda Design разкри рендъри на модел с името Enyaq RS Race, който съгласно описанието съставлява еволюирала версия на Enyaq vRS, която демонстрира по какъв начин ще наподобяват спортните коли в бъдеще.



Чехите имат история в моторните спортове, която даже и сега продължава да се написа с Fabia в другите класове на мотор спорта. Именно от нея е въодушевен и спортния Enyaq, който получава голям брой аеродинамични детайли по бронята, предния похлупак, тавана, праговете и задния дифузьор.

„ Enyaq RS Race не е дизайнерско изследване, което ще остане единствено на хартия; това ще бъде същински автомобил “, твърди Даниел Петр, старши дизайнер в Skoda. „ Той ще бъде по-нисък, по-широк, по-лек и най-важното – по-динамичен. Така че през цялото време беше ясно, че дизайнът би трябвало да бъде нападателен и със мощно спортно ДНК. “

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР