Настоящата носителка на титлата Мис САЩ заяви, че се отказва

...
Настоящата носителка на титлата Мис САЩ заяви, че се отказва
Коментари Харесай

Мис САЩ се отказа от титлата, за да се грижи за психичното си здраве

Настоящата носителка на купата Мис Съединени американски щати съобщи, че се отхвърля от короната си, с цел да даде приоритет на психологичното си здраве. 24-годишната Ноелия Войт завоюва състезанието за хубост предходната година и показа Съединени американски щати на състезанието Мис Вселена в Салвадор през ноември, напомня vesti.bg.

„ В живота мощно оценявам смисъла на това да вземаш решения, които са най-хубави за теб и за психологичното ти здраве. Като персони ние израстваме посредством прекарването на разнообразни неща в живота, които ни водят до това да научим повече за себе си. Пътуването ми като Мис Съединени американски щати беше необикновено значимо, представяйки с горделивост Юта, а по-късно и Съединени американски щати на Мис Вселена. За страдание, взех доста сложното решение да се откажа от купата Мис Съединени американски щати 2023 “, призна самата тя в обществените мрежи.

От състезанието Мис Съединени американски щати оповестиха, че са приели оставката на Войт. Те прибавиха, че преразглеждат проектите си за „ прекачване на отговорностите на правоприемник “.

„ Уважаваме и поддържаме решението на някогашната Мис Съединени американски щати Ноелия Войт да се отдръпна от отговорностите си “, съобщи представител на състезанието пред NBC. „ Благополучието на нашите носителки на купата е главен приоритет и ние разбираме нуждата тя да даде приоритет на себе си в този миг “, споделят още от състезанието.

Миската в оставка съобщи, че е признателна за платформата да приказва по обществени въпроси като битката с издевателството, насилието при запознанства, правата и промените в региона на имиграцията, както и за наследството си като първата американка от венецуелски генезис, носителка на короната Мис Съединени американски щати.

„ Никога не съм си представяла пътуването, на което ще ме води моята детска фантазия “, продължава тя в обявата си в обществените мрежи.

„ Постоянната и поредна упорита работа и безрезервност ме доведоха до мястото, където съм през днешния ден, и се надявам, че през последните седем години, в които се състезавам в шоубизнеса и споделям пътуването си с всички вас, е нещо, което ви въодушевява в никакъв случай да не се отказвате от фантазиите си, каквито и да са те “, споделя Войт и прибавя:

„ Дълбоко в себе си знам, че това е единствено началото на нова глава за мен, и се надявам да продължа да въодушевявам другите да останат непоколебими, да отдават приоритет на психологичното си здраве, да се застъпват за себе си и за другите, като употребяват гласа си, и в никакъв случай да не се опасяват от това, което носи бъдещето, даже и да се усещат несигурни. “

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР