Един от съвременните секссимволи на родната музикална сцена – поп

...
Един от съвременните секссимволи на родната музикална сцена – поп
Коментари Харесай

Папи Ханс призна за комплексите за външния си вид

Един от актуалните секссимволи на родната музикална сцена – поп артистът Папи Ханс, който се изявява в танцувалното шоу Dancing Stars, е имал прекомерно изявени комплекси за външния си тип в детството.

Той бил прекомерно слаб и имал известна форма на рахит. „ Това ми беше нечовечен комплекс и започнах да отивам на фитнес от най-ранна възраст. В един миг си дадох сметка, че колкото и наедрял да ставам, все си мислех, че съм доста слаб и всичко е въпрос на душeвност “, признава той.

След това самочувствието му почнало да се базира на по-важни неща от външността и в един миг стартира да се харесва повече даже образно.

„ Научих се да се одобрявам подобен, какъвто съм. Често виждам хора, които да вземем за пример не си харесват усмивката и я крият с ръка, или не си харесват корема и кръстосват ръцете си начело. Бих желал да им кажа:

„ Пичове, всеки има някакъв комплекс, а колкото повече мислиш, че хората го виждат и по този начин им привличаш вниманието към него. Аз в никакъв случай няма да се загледам в зъбите на някого, в случай че той не реши да ги крие, тогава ми става персонална задача да видя какво крие. Като цяло, пет пари не давам за външния си тип, моето самочувствие идва от други неща “, безапелационен е още Константин Трендафилов, както са същинските имена на пеещия стихотворец.

Имиджът на мачо, който Папи е построил в шоу средите, дължи освен на изваяното си тяло, само че и на многото татуировки, които има. Феновете на 33-годишния реализатор обаче надали подозират, че някои от тях са знаци от картите Таро.

„ Все неща, които в никакъв случай не бих споделил. Дори с близки “, с половин уста приказва за рисунките по тялото си чаровникът, разкрива „ Галерия “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР