Нови подробности излизат за жестокото убийство на млада българска гражданка

...
Нови подробности излизат за жестокото убийство на млада българска гражданка
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯТА Е ГОЛЯМА! Разбра се кои са закланите българи майка и син! Преди около месец двамата били...

Нови детайлности излизат за жестокото ликвидиране на млада българска гражданка и детето ѝ в Германия.

Припомняме, че 24-годишна българска и 6-годишното й дете са били заклани в дома на техния наемодател Томаз Тюнерман в немския град Детмолд. Майката и момченцето й са били открити в локва кръв във вторник сутринта. От през вчерашния ден немските управляващи търсят заподозряния за зверското кръвопролитие 54-годишен Томас, написа Bild, представен от "Телеграф ".

Оказа се, че мъжът към този момент е бил осъждан за опит за ликвидиране.

Мъжът бил наемодател на фамилията. Майката и детето обитавали жилище на първия етаж в кооперацията, в която са открити труповете. Домът на самия Томас е на последния етаж. Именно там са открити телата. По тях проверяващите са разкрили голям брой прободни рани. Все още не е ясно какво са правили майката и детето в дома на Томас. Според локални медии Хатидже и синът й Ахмед се нанесли в кооперацията преди към месец. Жената била блага и дружелюбна и не е създавала неприятности, настояват съседи.

Веднага откакто телата били открити проверяващите разпространиха фотография на главния обвинен Томас Тюнерман, правена преди 6 години.

Той е висок 172 см и носи очила с диоптър. Заедно със фотографията бе насочен и апел всеки, който има данни за местонахождението на мъжа да се свърже с полицията, като анонимността му е обезпечена. До този миг никой не знае в каква посока е поел хазяинът. Разследващите настояват, че рано или късно ще стигнат до аргументите за жестокото кръвопролитие. Самите прокурори, представени от локални медии, настояват, че са изживели същински потрес от типа на закланите майка и дете. За следствието е образуван екип от 11 души, които да нищят случая.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР