Неслучайно казват, че семейството е най-голямото богатство, което имаме. Нищо

...
Неслучайно казват, че семейството е най-голямото богатство, което имаме. Нищо
Коментари Харесай

Вижте какво неподправено щастие! Иван Звездев стана дядо

Неслучайно споделят, че фамилията е най-голямото благосъстояние, което имаме. Нищо не може да се съпостави с възприятието, с това несравнимо благополучие, когато се е родил нов живот. Когато с помощта на теб се е родило ново потомство, нова вяра.

У нас от незапомнени времена роднинските връзки с баба и дядо са били доста мощни. Много постоянно бабите и дядовците се пенсионират, с цел да отделят повече време за развъждането на внуците си. Много фамилии живеят в цялостен състав – родители, деца и баби и дядовци. Връзката сред поколенията при нас е доста специфична.

Ето за какво няма по какъв начин да не се усмихнем и да се „ заразим “ от щастието, което готвачът Иван Звездев показва на фотография във фейсбук профила си, с която ни информиа, че е станал дядо.

47-годишният кулинар, грейнал от благополучие, осведоми:

„ Тервел е към този момент в моите ръце!!!

Станах дядооо!

Прекрасно е всичко в тоз живот! “

Вижте тази необятна усмивка, вижте тези грейнали очи. Те споделят всичко, даже и без думи. Няма по-неподправено благополучие.

Бебето е на щерка му Даниела. Иван Звездев има три деца – с изключение на Даниела, той има и две момчета – Димитър и Иван.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР