Футболистът на ЦСКА Улаус Скаршем получи наградата си за футболист

...
Футболистът на ЦСКА Улаус Скаршем получи наградата си за футболист
Коментари Харесай

Скаршем: Искам да остана част от ЦСКА

Футболистът на ЦСКА Улаус Скаршем получи премията си за футболист №1 на 31-вия кръг, в който " алените " победиха Левски с 3:1, а той вкара едно от попаденията и направи асистенция. 

" Благодаря на моите съотборници, на щаба, който работи с нас, с цел да мога да получа тази премия. За мен е чест да нося екипа на ЦСКА и да играя за този тим. Ще работя доста настойчиво, с цел да получа още такива награди в бъдеще. 

Разочарован съм, че не вкарах два, само че вкарах един и подадох за различен. Най-важното е, че спечелихме мача. Всеки ден упражнявам доста крепко и желая да покажа, че желая да остана в ЦСКА. 

Не съм състезателен шеф или треньор. Тренирам интензивно всеки ден, с цел да покажа, че желая да остана в ЦСКА. 

Все още имаме късмет да играем в Лигата на конференциите. Работим много интензивно, с цел да го реализираме. Треньорът е доста умел и прелестно да се работи с него. Правим всичко с цел да реализираме тази цел, с цел да играем в Европа. 

Много значим мач е, тъй като Черно море е близо да нас по точки. Ще бъде сложен мач, само че първо имаме мач в събота. Трябва да спечелим и трите оставащи мача до края на шампионата.

Ние поддържаме Каранга. Той е доста значим състезател за тима. Ще ни липсва, само че ще би трябвало да се оправим без него.  

Да вкарам по един гол във всеки мач от оставащите три ще е доста положително достижение за мен ", сподели той пред медиите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР