Имаме добри новини! Времето няма да ни изненадва повече. Косата

...
Имаме добри новини! Времето няма да ни изненадва повече. Косата
Коментари Харесай

Подготви косата си за всеки каприз на времето!

Имаме положителни вести! Времето няма да ни изненадва повече. Косата ни е знак на нашата характерност и въздейства на самочувствието ни. Тя показва нашия жанр и всички ние желаеме да я поддържаме здрава, красива и сияеща. Често обаче времето може да я провокира и да я направи суха, безжизнена или сложна за оформяне.

Независимо дали то е дъждовно или слънчево, косите ни заслужават специфична грижа и отбрана. Точно тук поражда нуждата от професионална грижа за косата, която при опция да получим вкъщи. Как обаче да намерим салдото сред качествените артикули и наличната цена? Всички ние непрекъснато търсим решение, което да ни даде ефикасни артикули, подобаващи за всеки вид коса, само че също по този начин налични и комфортни за приложимост.

 iStock/Getty images

С TRESemmé , професионалната грижа за коса става лесна и налична вкъщи. От 1947 година, марката се грижи за косите на хиляди дами, предлагайки висококачествени артикули. Силата на всяка жена е в нейната коса, и TRESemmé има вяра в това - всеки може да се наслаждения на професионална грижа за косата вкъщи, като се довери на продуктите им.

Този сезон, TRESemmé потегля на задача, с цел да избави косите на дамите от капризите на времето. А дружно споделяме няколко рекомендации:

Защита на косата от влагата

Влагата във въздуха не би трябвало да бъде зложелател за нашата коса. е съвършеното решение, с което ще предпазим косата си от накъдряне, изключително в дъждовни дни. Линията от артикули е обогатена с хидролизиран кератин и постанова 72-часов надзор на непокорната и хвърчаща коса. Оставя я гладка и мека и понижава заплитанията. Освен измивната грижа, не забравяйте да добавите към рутината и еликсир от същата линия за спомагателна грижа и копринен искра за косата ти.
                             

Подхранвайте косата си без да я утежнявате

Ако желаете да подхраните косата си, без да я утежнявате, изберете шампоан и еликсир, които са с леки текстури и в същото време с хидратиращи сформира. Опитайте се да избягвате артикули с ненужно тежки съставки. съдържа хиалуронова киселина и бяла глина и е идеална за коса, която е без размер или се постанова постоянно да се измива. Серията почиства в дълбочина и отстранява омазняването, оставяйки възприятието за лекост, като в това време заключва влагата и хидратира косъма.
                             

Слънцето може да бъде също толкоз нездравословно за косата, колкото и за кожата. Освен да я покриваме с шал или шапка, да я пазим от хлор или да ограничим използването на преса или маша, е значимо тя да бъде оптимално предпазена и от вътрешната страна. предлага съвършената композиция от биотин и специфичен Pro Bond комплекс, които възвръщат косата от вътрешната страна на открито - укрепват структурата на косъма в дълбочина, с цел да бъде косата устойчива на външни въздействия, като въздействието на слънцето да вземем за пример. Използвайте постоянно в композиция шампоан и еликсир, а един път седмично включете и маската TRESemmé Biotin REPAIR за надълбоко поддържане и възобновяване.
                             

Има ли значение по какъв начин сушим косата си? И питате…

Първо, в никакъв случай не разресвайте косата в мокро положение – по този начин рискувате да накъсате и да повредите съществено структурата на косъма. Правете го незабавно откакто сте нанесли еликсир или маска преди да отмиете. Има голямо значение по какъв начин сушим косата си, защото неправилната техника води до увреждане и косопад. Вместо да употребявате парещ сешоар, пробвайте с микрофибърна забрадка, с цел да абсорбирате непотребната влага . Ако пък държите на това да употребявате сешоар, изберете ниска температура, с цел да намалите нездравословното влияние. А когато косата е задоволително суха, превключете сешоара на студена бликам, по този начин ще постигнете спомагателен искра и в същото време ще приготви косата ви за по-лесното следващо стилизиране.

 iStock/Getty images

Доброто решение за спомагателна грижа, когато бързате и времето не е просто атмосферно изискване

Няма по-мечтан артикул от този, който работи бързо и ефикасно – единствено за 1 минута. В забързания ден ви се желае практична и лесна грижа за косата, само че с професионален резултат. са тъкмо такива.   

 iStock/Getty images

Специално за хвърчаща и неуправляема коса или за коса без искра, предлагаме 1 MINUTE WOW! SMOOTH . За реализиране на мигновен хидратиращ резултат и необикновено мека на досег коса използвайте 1 MINUTE WOW! HYDRATE . За възобновяване на изтощена или повредена коса и предотвратяване от бъдещи увреждания най-подходящият артикул за вас е 1 MINUTE WOW! REPAIR с биотин.
                             

Интензивните балсами 1 MINUTE WOW! се нанасят на мокра коса, оставят се да работят минута с цел да обхванат и подсилят структурата на косъма и се изплакват щедро с вода. Можете да употребявате 1 Minute WOW! балсамите незабавно след шампоан.

Правилният избор за грижа за косата ви обезпечава същинска професионална грижа вкъщи. Позволете на косата ви да наподобява като след фризьорски салон.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР