Не ви се иска да харчите цяло състояние за козметика

...
Не ви се иска да харчите цяло състояние за козметика
Коментари Харесай

Спестяващи време и пари трикове за красота

Не ви се желае да харчите цяло положение за козметика и да прекарвате часове в банята, употребявайки другите артикули, които сте си купили? Ами не е и належащо. Има някои трикове за хубост, които ще ви спестят време и пари и ще ви донесат единствено изгоди. Вижте кои са.

Бърз руж – ружът е виновен за руменината и свежестта на кожата. Ако обаче нямате време за гримиране, просто ощипете бузите си няколко пъти. Ще получите същия резултат без четка и руж.

Лед – имали сте разтревожен сън или сте си легнали късно и в този момент изглеждате изтощени и недоспали? Едва ли имате врем за маска за лице, ето за какво вземете едно кубче лед и го прокарайте по лицето, шията и деколтето. Кожата ще бъде снабдена с кръв, охладена и освежена за секунди.

Подмладяване – това е трик, който употребяват и холивудските звезди. Когато има потребност от малко юношески загар и огряване, легнете на дивана с главата надолу и постойте към 15 минути. Кръвоснабдяването в главата автоматизирано ще направи лицето по-свежо и розово.

Лъскава коса – за нея имате потребност от време, тъй като грижите не са малко. Ако обаче ви би трябвало мълниеносен бляскав резултат, можете да оставите четката си за коса във фризера за една нощ и на сутринта да разрешете косата с нея. Това в подсигурява блестяща грива през целия ден.

Красиви къдрици – лишават време, по тази причина намерихме трик, който ви икономисва такова. Съберете косата си в ниска опашка и я усучете на една страна. Задръжте за върха и минете с няколко придвижвания с преса за коса, от която да получи топлинна обработка. Пуснете косата и се насладете на бързите си и неустоими къдрици.

Коса с небрежни талази – в случай че предпочитате небрежни талази, направете няколко плитки в косата, напръскайте със спрей за предотвратяване от топлинна обработка и минете с преса за коса няколко пъти. Разплетете и се насладете на новата си красива прическа на талази.

Красиви нокти – ноктите ви са обезцветени и не наподобяват по никакъв начин добре. Разтворете пакетче бакпулвер в купа с топла вода и накиснете пръстите си в нея за минута. Извадете и се зарадвайте на блестящите си и освежени нокти.

Край на мазната коса – видяхте, че косата се е омазнила в корените, само че нямате време за душ. Поръсете малко бебешка пудра или сода за самун върху четката си за коса или остаряла четка за зъби. Разрешете скалпа, върху корените, изсушете за 20 секунди и готово – омазняването изчезва!

Освежаване на очите – против подпухнали очи могат да оказват помощ и скъпите кремове, само че ние имаме по-добре решение, спестяващо пари. Вземете две торбички за чай – от зелен или черен, охладени. Може и две резенчета краставица. Сложете ги върху очите си и дръжте 5 минути. Погледът ви ще бъде доста по-свеж.

Пилинг – постоянният пилинг на тялото ви обезпечава по-мека и стегната кожа. За да спестите пари, вземете ексфолиращ лосион и гъба луфа. Нанесете върху нея и с масажни придвижвания разтрийте тялото. Страхотна процедура за хубост, която може да прилагате колкото постоянно желаете. Ефектът е обезпечен и изпитан във времето. Гъба и лосион може да намерите във всяка аптека или козметичен магазин.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР