Премиера в Истанбул: Главният изпълнителен директор на Opel Флориан Хютл

...
Премиера в Истанбул: Главният изпълнителен директор на Opel Флориан Хютл
Коментари Харесай

Световна премиера на Opel Frontera в Истанбул: новият изцяло електрически SUV бе представен пред света

Премиера в Истанбул: Главният изпълнителен шеф на Opel Флориан Хютл показва новата Frontera
Конкурентни цени: Новата Frontera Electric и Frontera Hybrid ще бъдат на изненадващо конкурентни, налични за потребителите цени
Разкриваме загадка: Очаквайте новият Opel Frontera като седемместен автомобил

Преди няколко седмици Opel сподели първите изображения на новата Frontera. Днес просторният, удобен, нов стилен SUV за феновете на пътешествия измежду природата, съвършен автомобил за фамилии и пътешестване в градска среда, отбелязва своята международна премиера. В Истанбул основният изпълнителен шеф на Opel Флориан Хютл, дружно с Марк Адамс, вицепрезидент на дизайнерския екип и Тобиас А. Губиц, старши вицепрезидент на екипа отговарящ за артикули и ценообразуване, показват новия Opel Frontera пред интернационална аудитория и голям брой публицисти. Гостите на събитието получиха предварителна информация за конкурентните цени на модела, което ще подсигурява неговата досегаемост и основаване на интерес измежду необятна група от консуматори. Новият SUV на Opel се предлага като изцяло електрически - Frontera Electric, както и във версия с хибридно задвижване - Frontera Hybrid.

Изпълнителният шеф на Opel Флориан Хютл съобщи: „ Тази година честваме 125 години от старта на автомобилно произвеждане на марката Opel. 125 години, през които се движим непрекъснато напред, предлагайки на клиентите новаторска, практична и на първо място налична подвижност. Изцяло новият Opel Frontera е доказателство за това: функционален, необятен и електрифициран, нашият нов SUV ще завоюва сърцата на нови клиенти. ”

По време на презентацията бе оповестено, че новият Opel Frontera ще бъде освен петместен, само че е толкоз необятен, че в бъдеще ще се предлага и като седемместен. Това прави новата Frontera идеалният автомобил за фамилии, за пътешестване с другари и даже за служебни цели.

Във всяка версия: дръзновен външен тип и доста практични функционалности като стандарт

Впечатляващият дизайн на новия Opel Frontera го отличава от останалите. Моделът е първият в серийно произвеждане, който гордо носи новата емблема на Opel - Blitz (светкавица) ситуирана в центъра на предната част – присъщото лице на марката - Opel Vizor. Изпъкнали калници и прагове, както и открояващата се С-колона акцентират дръзкия външен тип и спортният темперамент на автомобила. Модерният екстериор се добавя и от интериора. Водачът и пасажерите разполагат с кокпит с нов дизайн на кормилото и два 10-инчови необятни екрана. Frontera предлага голям брой практични функционалности като стандарт, в това число новаторска станция за смарт телефони.

Удобството при пътешестване е главен приоритет за новата Frontera. Водачът и пасажерът до него могат да се възползват от новите патентовани Intelli-Seats седалки, които облекчават натиска върху опашната кост и подсигуряват цялостен комфорт даже на дълъг път. В багажника могат да се съберат над 450 литра багаж; със сгънати седалки даже до 1600 литра. За тези, които носят авантюристичен дух и биха желали да нощуват навън под звездите, могат да поръчат новата Frontera с опционални релси на покрива и палатка със стълба, особено проектирана за SUV модела, който може да издържи до 240 кг. върху покрива си.

Фокусиране върху най-важното: Две концепции за задвижване, две тапицерии, лесни за поръчка

Интуитивен, наличен и фокусиран върху най-важното: Opel дава отговор на тези условия във всяко отношение с новата Frontera – от избора на задвижване до вариантите за съоръжение и процеса на поръчка.

Frontera се предлага като хибрид с 48-волтова технология и като изцяло електрически. Frontera Hybrid разполага със 74 кВ (100 к.с.) 1,2-литров бензинов турбо мотор, създаден особено за хибридна приложимост. Той работи в композиция с електрически мотор с мощ 21 кВ (28 к.с.) и електрифицирана шестстепенна трансмисия с двоен съединител, тъй че разходът на гориво и излъчванията на CO2 са доста по-ниски спрямо модел с стандартно задвижване. В допълнение, Frontera Hybrid ще се предлага и с 1.2 турбо мотор със 100 кВ (136 к.с.).

100% електрическият Opel Frontera Electric ще може да изминава повече от 300 километра (според WLTP2). Като във версия за „ дълъг обсег “, новата Frontera Electric ще може да измине до към 400 километра (WLTP), без да стопира за зареждане.

Оборудването на Frontera е ясно показано за избор от клиентите. Новият модел ще се предлага като Frontera или като Frontera GS. Дори базовата версия е богато оборудвана. Вариантът GS ще разполага със системи като мултимедийна инфоразвлекателна система с 10-инчов пъстър сензорен екран и навигация, както и камера за назад виждане. Клиентите на Frontera могат в допълнение да персонализират своя автомобил с два опционални пакета.

Opel се стреми да направи процеса за избор и закупуване на новата Frontera допустимо най-ясен и елементарен. Потребителите скоро ще могат да видят цялостна информация за модела в уеб страницата на марката или да се извърнат към дилър на Opel.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР