Майка е бясна, след като получи писмо от училището на

...
Майка е бясна, след като получи писмо от училището на
Коментари Харесай

Раздразнена майка изпрати писмо до училище, питайки защо посещаемостта на сина му е ниска, тъй като той се бори със сериозно заболяване

Майка е гневна, откакто получи писмо от учебното заведение на сина си, поставящо под въпрос наличието му - до момента в който той се бори със съществено заболяване.

Вики Тасари от Грейвсенд в Кент беше възмутена, когато отвори писмото от Технологичния лицей Нортфлийт, в което се подчертаваха отсъствията на 13-годишния Луи. Тя споделя, че учителите са наясно, че той страда от доста тежка апластична анемия и неотдавна е претърпял трансплантация на стволови кафези.

Вики, на 35 години, сподели: „ Бях отвратена да го получа. Луи преди малко получи стволова клетка трансплантация и има шанс, че е жив. " След като се е свързала с учебното заведение, Вики твърди, че са й споделили, че е имало „ административна неточност “ и писмото въобще не е трябвало да бъде изпращано. Но тя към момента беше ядосана, когато шефът й се обади за случая.

Вики добави, че няма по-загрижен за уроците, които синът й е пропуснал, от нея. Тя сподели: „ Попитах учебното заведение дали можем да създадем нещо, с цел да му помогнем да навакса пропуснатото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР