Смразяващ гръбначния филм на ужасите е наречен най-страшната някога“ от

...
Смразяващ гръбначния филм на ужасите е наречен най-страшната някога“ от
Коментари Харесай

Зловеща сцена от филм на ужасите, наречена „най-страшната някога“ – и може да ви изненада

Смразяващ гръбначния филм на ужасите е наименуван „ най-страшната в миналото “ от почитателите – само че може би в никакъв случай не сте чували за нея.

Киноманите посочват и правят оценка началните подиуми на филмите на ужасите в опит да се спогодят коя е най-ужасната. Филми като „ Кошмар на улица Елм “ и „ Хелоуин “ нормално заемат челните места, само че в този момент малко известно свръхестествено предложение от 2002 година ги победи, като почитателите настояват, че ги е „ травматизирало “.

Кораб фантом, с присъединяване на Джулиана Маргилес от Добрата брачна половинка, стартира с дансинг, цялостен с хора на палубата на транспортен съд. Бляскавите посетители имат топка, която се върти в близост в накитите си, до момента в който кабел не прелети през тълпата, прорязвайки напряко през пасажерите.

В шокиращи подиуми хората стартират да падат на пода, един по един, до момента в който излиза наяве, че съвсем всички са разрязани от жицата. Една жена беше прерязана на половина през кръста - по средата на танца - до момента в който различен посетител се дърпа по пода, без да осъзнава, че има единствено половината тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР