Макар и да класира Ботев (Пд) на финал за Купата

...
Макар и да класира Ботев (Пд) на финал за Купата
Коментари Харесай

Керкез желае промяна в Ботев

Макар и да класира Ботев (Пд) на край за Купата на България, треньорът на " жълто-черните " Душан Керкез към момента не е подписал нов контракт с клуба.

" Мач Телеграф " оповестява, че забавянето не е поради пари, а поради изискванията, които слага босненският треньор. Керкез желае смяна в спортно-техническия развой.

Доскоро в клуба работеше и някогашният национал Радостин Кишишев, който обаче напусна. Спортен шеф на " канарчетата " сега е Артур Платек. Полякът пристигна с голяма визитка, като е работил в огромен клуб като Борусия (Дортмунд). Именно задаващият се летен прозорец ще бъде първият, в който действително Платек ще може да покаже на какво е кадърен. Иначе самият Керкез е удовлетворен от работата си с поляка.

Босненският треньор ще седне на финални договаряния след последния мач за сезона. Ако Ботев (Пд) завоюва Купата на България, тимът ще се класира непосредствено за Лига Европа и ще има най-малко 4 мача в Европа. Ако обаче загуби на следващия ден, ще гони 7-ото място и в случай че го завоюва, по-късно ще играе бараж за Лигата на конференциите с 4-ия.

Селекцията на тима ще е доста подвластна от това дали Ботев Пд ще играе в евротурнирите, или няма.

" Канарчетата " потеглят на лов за гении от Втора лига

Набелязали са някои от най-перспективните български футболисти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР