Наставникът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти сподели своите мисли преди

...
Наставникът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти сподели своите мисли преди
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: ПСЖ - Реал трябваше да бъде финал

Наставникът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти показа своите мисли преди мача против ПСЖ от 1/8-финалите на Шампионската лига.

" Чувствам се добре, имаме цялото доверие в света. Това е сложен мач, сложен противник. Те също като нас желаят да завоюват шампионата. Този мач можеше да бъде заключителен и никой нямаше да бъде сюрпризиран. Искаме да нокаутираме ПСЖ.

Имам страхотни мемоари от времето си в ПСЖ. Хареса ми да работя там поради почитателите, виждам, че има прелестен екип. Почетино работи ужасно, има огромен напън. Важно е да спечелиш. Чакаме най-хубавия мач.
 Почетино: Понякога упованията от ПСЖ са прекомерно високи
Почетино: Понякога упованията от ПСЖ са прекомерно високи

" Ще се борим оптимално "

Мисля, че и двата тима са напрегнат, те са страхотни противници. Ще ни е мъчно с тях, на тях с нас. Това са мачовете. Не е нужно да мислите доста. Трябва да се подготвите добре, да издържите и да се справите с напрежението. Ще играем със страховит тим на страховит стадион. Единственото нещо, за което би трябвало да помислим, е по какъв начин да покажем максимума. Ще го създадем.

Не е доста мъчно за един треньор да се приготви за такива мачове. Сигурен съм, че играчите са 100% стимулирани тук. Трябва да подготвим добър проект, само че на следващия ден ще играят много разпознаваеми тимове. Изготвянето на проект няма да е мъчно нито за мен, нито за Почетино ", сподели Анчелоти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР