"Момчетата ми дадоха увереност преди двубоя, бяха спокойни и вярваха.

...
"Момчетата ми дадоха увереност преди двубоя, бяха спокойни и вярваха.
Коментари Харесай

Асен Николов: Нядавам се на по-добри мачове срещу Балкан

"Момчетата ми дадоха убеденост преди дуела, бяха спокойни и имаха вяра. Говорихме си, че в случай че играем нашия баскетбол, няма да имаме проблеми. Видяхте и с каква мотивация започнаха. Смятам, че победихме изцяло справедливо и доказахме, че сме по-добрият тим. Добрата пукотевица от тройката ни е оръжие и не ме учудва – в Ямбол мъчно намирахме позиции, само че в този момент се получи ", разяснява старши треньорът на Академик Бултекс 99 след класирането на отбора за полуфиналите в Националната баскетболна лига.

"Не сме се съмнявали, че ще се класираме за полуфинал. В Ямбол дадох обещание на почитателите, че ще бием с 30 точки и по тази причина държахме тази разлика. Направихме всичко допустимо да не се изхабим душевен в серията. Радваме се, това е била задачата на клуба и на пловдивската общност, само че персонално моите цели и тези на момчетата са много по-високи. Сега ще играем по-освободено и се надявам да създадем по-добри мачове против Балкан ", сподели още Николов след триумфа над Ямбол в третия мач от четвъртфиналната серия.

"Тежък мач за нашия тим. Поздравявам Академик Бултекс 99 и им поисквам същата успеваемост и против идващите си противници. Те имаха повече предпочитание, само че тяхната успеваемост от зоната на три точки ни разколеба. Не бяхме подготвени психически да издържим на едно такова вкарване и оттова пристигна някаква меланхолия в нашия тим и неточности. Мисля, че по отношение на бюджетите на клубовете след пето място, съм удовлетворен. Може би една-две победи над по-силните тимове щяха да ме зарадват в допълнение ", показа старши треньорът на Ямбол Иван Чолаков.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР