Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази недоволство от решението

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази недоволство от решението
Коментари Харесай

Гуардиола: Не ми пука, ако не спечелим Висшата лига

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази неодобрение от решението на основния рефер Стюарт Атуел да зачете изравнителния гол на Манчестър Юнайтед в дербито сред двата отбора през днешния ден. " Червените дяволи " стигнаха до цялостен поврат на " Олд Трафорд " и завоюваха с 2:1, като при първия гол Маркъс Рашфорд бе в засада, само че остави топката за Бруно Фернандеш, който вкара.

" Маркъс Рашфорд е в засада, Бруно Фернандеш не е. Рашфорд пречи на вратаря и централните ни бранители. Не можем да променим решението на съдията. Знаем къде играем, за съдиите е мъчно на тези игрища ", разяснява Гуардиола след дуела.

" Поздравявам Юнайтед. Това беше приказен мач. Ние контролирахме транзициите по-добре през второто полувреме против Рашфорд и бързите им играчи. Имахме вярната конфигурация. Бяхме близо, само че би трябвало да се подобрим и да бъдем по-стабилни, откакто допуснем изравнителния гол. Много е дребна разликата сред първия и втория гол. Като цяло, не скърбя. Не ми пука, в случай че не спечелим Висшата лига или Карабао Къп, спечелихме ги доста пъти. Важното е да се представяме по този метод ", добави треньорът на Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР