Легендарният вратар Джанлуиджи Буфон взе сензационно решение, отказвайки покана от

...
Легендарният вратар Джанлуиджи Буфон взе сензационно решение, отказвайки покана от
Коментари Харесай

Буфон се разсърди на италианската федерация

Легендарният вратар Джанлуиджи Буфон взе сензационно решение, отказвайки покана от Италианската футболна федерация (FIGC) за бенефисен мач с националния тим.

„ Изглежда, че в последните две години съм бил проблем за националния тим “, показа 40-годишният пазач пред италианската телевизия Sky. Ако имало някакви други отзиви в централата, той щял да откри уместно решение на нещата.

С това изявление Буфон сигурно е ядосал краткотрайния президент на локалната футболна централа Роберто Фабричини. Той бе споделил, че вратарят може да постави публично завършек на кариерата си в националния тим с един финален мач, като най-удобна за тази цел е другарската среща с Холандия на 4 юни в Торино, написа "Блиц ".

Джанлуиджи Буфон си взе довиждане с Ювентус след 17 години престой в клуба предходната събота при успеха над Верона (2:1) в последния кръг от италианската Серия „ А “. От националния тим 40-годишният вратар се отдръпна след несполучливите срещи от баражите против Швеция за класиране на Мондиал 2018 в Русия.

Засега е отворен въпросът дали раздялата с „ бианконерите “ не значи и завършек на спортната кариера на Буфон, или той ще заиграе в различен клуб. Медиите не стопират да спекулират, че именитият вратар е пред трансфер в ПСЖ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР