Кметът Йорданка Фандъкова представи поредния си кандидат за общински съветник

...
Кметът Йорданка Фандъкова представи поредния си кандидат за общински съветник
Коментари Харесай

Фандъкова обяви нов кандидат за общински съветник и подготовката за първата детска поликлиника в София

Кметът Йорданка Фандъкова показа следващия си претендент за общински консултант в листата на ГЕРБ - проф. доктор Асен Николов, шеф на Родилната клиника на УАГБ " Майчин дом ". Това стана по време на визитата й в клиниката.

В последните дни при инспекции в детски градини и лечебни заведения тя показа още двама претенденти от листата - арх. Ивайло Петков и проф. доктор Иво Петров, кардиолог в болница " Аджъбадем Сити клиник ".

В Родилната клиника през днешния ден бе демонстрирана пред Фандъкова нова инсталация за отдалечен мониторинг на сърдечните тонове на бебето при дами в напреднала и по-трудна бременност. Бременната жена сама ще записва у дома сърдечните тонове с предоставено й устройство. Записът ще се праща онлайн по интернет в Родилната клиника на " Майчин дом ".

След това кметът на София разгласи новината, че е почнала подготовката и организацията на първия в София детски медицински център, или " детска поликлиника ", както тя го назова.

" Той ще е в постройката на някогашния Център по наркомании в регион " Възраждане ". Сградата е общинска и Столичната община към този момент е във притежание, откакто имах диалог с министъра на опазването на здравето. Очаквам екип от експерти да създаде концепцията за този детски медицински център ", съобщи Фандъкова.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (114)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР