Бившите вече съпрузи Бритни Спиърс и Сам Асгари представиха пред

...
Бившите вече съпрузи Бритни Спиърс и Сам Асгари представиха пред
Коментари Харесай

Шантавата Бритни Спиърс официално се разведе, олекна с 1,5 млн. долара

Бившите към този момент съпрузи Бритни Спиърс и Сам Асгари показаха пред арбитър съглашение за разделение на имуществото си. Документите са подадени в съда в Лос Анджелис 9 месеца, откакто двамата оповестиха, че се разделят. Те съдържат малко детайлности, само че е ясно, че нито Спиърс, нито Асгари ще получават съпружеска прехрана в бъдеще.

На самичък му се поставят по към 750 хиляди $ за всяка година, в която се делил брачно ложе с Бритни, тъй че певицата ще се размине с еднократно заплащане от милион и половина $. Двамата нямат общи деца, тъй че не е належащо да се подписва съглашение за настойничество. Спиърс написа в записките си, оповестени предходната година, че е направила импровизиран аборт към месец преди да подписа брак с Асгари.

Поп звездата, която е на 42 години, и Асгари – 30-годишен модел и артист, се разделиха през юли, предходната година. На сватбата в дома на Бритни участваха Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона. Събитието се приемаше като значим стадий в новия живот на Бритни Спиърс, откакто 6 месеца по-рано тя беше освободена от правосъдно настойничество на нейния татко. Вижда се обаче, че певицата е в неприятно психическо положение и непрестанно участва в медиите с бруталните си изцепки.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР