Бреговата охрана на САЩ спаси ранен мъж, чиято платноходка заседна

...
Бреговата охрана на САЩ спаси ранен мъж, чиято платноходка заседна
Коментари Харесай

Бреговата охрана спаси ранен моряк край бреговете на Джорджия

Бреговата защита на Съединени американски щати избави ранен мъж, чиято платноходка заседна край крайбрежията на Джорджия тази седмица.

В сряда следобяд наблюдаващите на бранш Чарлстън от бреговата защита получиха сигнал за помощ от моряк, който сподели, че платноходката му потъва покрай Сапело Саунд, Джорджия, съгласно известие за пресата.

Мъжът е съобщил по радиото, че неговият 36-футов транспортен съд, Quicksilver, е затънал и поема вода, сподели бреговата защита.

„ Watchstanders издадоха незабавно морско осведомително предаване и насочиха изстрелването на екипажа на лодката на станцията на бреговата защита Брунсуик и екипажа на хеликоптера на станцията на бреговата защита в Савана, с цел да оказват помощ “, се споделя в известието. „ Спасителните търговски обекти също се отзоваха на сцената. “

U.S. Станцията на бреговата защита Брунсуич и въздушната станция на бреговата защита на Съединени американски щати Савана се сплотиха с пожарната и избавителната работа на окръг Макинтош в сряда, 8...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР