Британската държава е виновна за охлаждащото“ и проникващо“ прикриване на

...
Британската държава е виновна за охлаждащото“ и проникващо“ прикриване на
Коментари Харесай

Разследването на заразената кръв открива „смразяващо“ прикриване на продължилия десетилетия скандал

Британската страна е отговорна за „ охлаждащото “ и „ проникващо “ прикриване на траялия десетилетия скандал със инфектирана кръв, съгласно неоправдателно публично следствие, което прикани за цялостна скица за обезщетение на жертвите в границите на една година.

Сър Браян Лангстаф, ръководител на следствието на инфектираната кръв, сподели в понеделник, че 30 000 мъже, дами и деца са били „ умишлено изложени на неприемливи опасности от зараза “ посредством кръвопреливания, дадени от NHS.

>

„ Като се отдръпнем и прегледаме отговора на NHS и държавното управление, отговорът на въпроса „ имало ли е прикриване? “ е, че е имало “, написа Лангстаф.

„ Не в смисъл на шепа хора, които заговорничат по оркестриран метод да подведат, само че по метод, който е по-фин, по-всеобхватен и по-смразяващ в своите последствия “, се споделя в отчета.

Бившият Върховен съд съдията уточни знанието, датиращо от Втората международна война, за рисковете от тежка зараза от кръвопреливания и „ многократното потребление на неточни, под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР