Жителите на селските села вярват, че отсечената глава на елен,

...
Жителите на селските села вярват, че отсечената глава на елен,
Коментари Харесай

Местните жители са „ужасени“ след поставянето на отсечена глава на елен върху мемориален камък на фона на опасения от окултно насилие

Жителите на селските села имат вяра, че отсечената глава на елен, сложена на мемориален камък, и намушкването на пет овце са свързани с фетиш.

Крис Уайт, пенсиониран служител на реда, в профил главата на елена от камъка в Бърли, Хемпшир, на 8 май и видя, че до нея е оставен хедонистичен кръст с главата надолу. Той предизвести полицията и даде на чиновниците кръста.

Жителите на селото в Ню Форест бяха „ ужасени “ от откритието, след което пет овце бяха намушкани в Каднам, на към 10 благи. Г-н Уайт, който в този момент работи в разбъркан магазин в Бърли, сподели: „ Аз отстраних отсечената глава от мемориалния камък в центъра на селото.

„ Член от обществеността влезе магазина и сподели, че има отсечена глава върху стогодишния камък с хедонистичен извърнат кръст. Току-що махнах главата и я оставих някъде в гората да изгние, а кръста резервирах за полицията. Хората са много ужасени, тъй като минаваха деца, тъй като въпреки всичко беше гниеща глава. "

През март 50 мъртви животни бяха разпръснати пред общ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР