Астън Вила се приближава към подписването на Рос Баркли, докато

...
Астън Вила се приближава към подписването на Рос Баркли, докато
Коментари Харесай

Рос Баркли е готов за шанс в Шампионската лига, тъй като Астън Вила приключва с трансфера

Астън Вила се доближава към подписването на Рос Баркли, до момента в който стартира подготовката на своя тим за Шампионската лига.

Полузащитникът преди малко претърпя изпадане от Висшата лига с Лутън и в този момент е подготвен да се завърне във Вила Парк, където прекара интервал чартърен преди четири години, когато беше в книгите на Челси. Баркли играеше в Лига 1 с Ница, преди да се завърне в Англия през лятото.

Вила се радва на бързо издигане с Унай Емери отпред и се стреми да ускори вариантите си в халфовата линия преди сезон в Европа, който слага повече условия към играчите. Самият Баркли се наслаждения на обещаващ сезон с Хетърс и има предпочитание да остане в топ дивизията.

Той сподели: „ Искам да играя във Висшата лига. Искам още веднъж да играя в Европа... Чувствам се, че през идващите три години може би към момента ще бъда в най-хубавите си години. “

Баркли към момента има контракт на Кенилуърт Роуд, съгласно The ​​Guardian, само че Вила може да го вземе против относително минимална такса. Миналата г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР