Наследникът на Илия Павлов – Илия-Калоян няма абсолютно никакви спомени

...
Наследникът на Илия Павлов – Илия-Калоян няма абсолютно никакви спомени
Коментари Харесай

Наследникът на Илия Павлов е със завиден бизнес нюх

Наследникът на Илия Павлов – Илия-Калоян няма безусловно никакви мемоари от родителя си. Когато шефът на „ Мултигруп “ е разстрелян зрелищно пред офиса на корпорацията си в столицата, синът му е едвам 3-годишен. Веднага по-късно Дарина Павлова извежда сина си от страната и той израства в Щатите и Италия. Към днешна дата Илия-Калоян е към този момент на 24 години и се е трансформирал в извънредно прелъстителен млад мъж.

 

Визуалната му аналогия с татко му, е напълно лека – най-вече в очите и устните. Казват обаче, че младежът, който наследи стотици милиони долари след разстрела на родителя си, има напълно друг темперамент от този на мафиота.

„ За разлика от боса на „ Мултигруп “, който си остана до последно мутра, Илия-Калоян е внимателен и въобще не е нападателен. А и има необикновен нюх за бизнес “, разказват го негови другари.

Младият благородник живее от години в Америка, постоянно отскача при майка си в Рим, и доста рядко си идва в България, освен това постоянно го прави тайно. Знае се, че от 2 години взе участие в ръководството на фамилните активи. Наследството на боса на „ Мултигруп “ се прави оценка на стотици милиони евро, които хитрата вдовица Дарина съумя да резервира и даже умножи, основавайки фамилен концерн, който се управлява от оправни мениджъри.

 

Запознати показват, че посъветвана от предприемчивия си наследник от Илия Павлов, майка му Дарина вложила преди 6 години много огромна сума в биткойни. Тя вложила над 20 милиона евро, от което кланът Павлови спечелили колосални дивиденти – над 600 милиона евро.

 

„ Тогава Илия-Калоян беше още възпитаник, само че имаше страховит усет за бизнес, който е запазил и до през днешния ден. Метнал се е на татко си, единствено където не е арогантна мутра, а ново потомство бизнесмен “, одумват го в бизнес средите.

 

Смята се, че към днешна дата майката и синът са милиардери в активи, парцели и банкови сметки. Именно Илия-Калоян се чака да се грижи за финансовия разцвет на семейството и той добре се оправя със задачата. Сериозна част от капитала е вложена в една от водещите фармацевтични компании, което също донесло баснословни дивиденти на сина на Илия Павлов и майка му. Дарина е извънредно горда с предприемчивия си наследник. Тя е доста близка с него и всеки ден приказва по телефона макар часовата разлика – както стана ясно нагоре, той живее в Америка, а тя населява луксозно имение в Рим.

 

За персоналния живот на младия мултимилионер не се знае съвсем нищо. Преди година се чу, че той е благоприятен, само че към момента не се е оженил.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР