Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Поставят скоба на колата дори след изпратен есемес за синя зона в София

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Плащането в синя и зелена зона в София от време на време е невероятно с есемес (SMS) заради срив на връзката. Вчера по обяд клиенти на мобилния оператор А1 не са могли да платят паркирането по тази аргументи и на колите им са сложени скоби от чиновници на Центъра за градска подвижност (ЦГМ)
" Днес от вашата мрежа не може да се заплащат SMS до синя зона и ми сложиха скоба. При опит да пратя ми връща известие, че се пробвам да пратя ММS, което даже не знам по какъв начин става ", алармира пострадал жител в туитър. Наложило се той да заплати 32 лв. на екипа на ЦГМ, с цел да смъкват скобата.

От ЦГМ обясниха за " Дневник ", че през вчерашния ден в София е имало срив в мрежата на А1 за 40 минути сред 11 и 12 ч. " В такива случаи системата автоматизирано стопира да записва неплатено паркиране, а нашите чиновници незабавно се инструктират да не слагат скоби ", увериха от ЦГМ. За съответния случай те допускат, че сътрудниците им са я сложили преди да бъдат известени за срутва и дават обещание да възстановят парите на пострадалите.

" В тези случаи дано жителите отидат в наш офис, подобен има на ул. " Будапеща " 17, и там ще им върнат парите ", обясниха от ЦГМ за " Дневник ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР