БСП реди листите за вота. Очаква се водач на листата

...
БСП реди листите за вота. Очаква се водач на листата
Коментари Харесай

БСП търси най-достойните в листите за вота

Българска социалистическа партия реди листите за вота. Очаква се лидер на листата за Европейски парламент да е Кристиян Вигенин.

Иван Иванов чака листа, която да завоюва вота. Преди пленума пред медиите той показа, че партията би трябвало да излъчи хора, които пазят ползите на хората. Именно такива са хората в Българска социалистическа партия.

За обединяване в ляво прикани Петър Мутафчиев. Н а този пленум управлението на Българска социалистическа партия би трябвало да осъзне пред какви провокации е сложено , разяснява той. Левицата би трябвало да направи всичко допустимо да се яви обединена на тези два избора, безапелационен е Мутафчиев. Не можем да се явим с пет листи, акцентира още той.  Първи май е късно като дата за тези разговори  съгласно него, когато партията възнамерява подобен диалог.

Още на следващия ден трябвало управлението да се срещне с левите обединения, които желаят обединяване и не би трябвало да се губят часове. За евроизизборите да се изберат най-достойните, желае Мутафчиев. Той се надява персоналните ползи на дадени хора не би трябвало да надвиват в листите .Бъдете малко хрисими, поучава още Мутафчиев управлението.

Победи, които демонстрирате в София, не са победи, те са проваляне, те разрушават, добави той визирайки оглавяване на БСП-София от човек на Корнелия Нинова.

Номиниран съм за евродепутат и съм дал единодушие, разяснява и Румен Гечев, който чака решението на пленума. Той има номинация за твори в лисата , а лидер е Кристиян Вигенин. Намали нищо ново в политиките на столетницата. Не се прегръщаме с неприятно другарчета, акцентира Гечев. Девизът на евродепутатите би трябвало да е Достойна България в Европейски Съюз. Трябва да бъдем почтени, сподели още депутатът.
 Левицата желае диалог с Българска социалистическа партия кой да води групата им в СОС
Левицата желае диалог с Българска социалистическа партия кой да води групата им в СОС

Като свенлива покана за общи дейности може да се схване заявката
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР