Владислав Горанов не е в листите на ГЕРБ за депутати,

...
Владислав Горанов не е в листите на ГЕРБ за депутати,
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Засегнатите от юмрука политици сега се отмъщават

Владислав Горанов не е в листите на ГЕРБ за депутати, тъй като още не е изчистил името си от глобите по закона " Магнитски ". Предстои обаче това да стане, защото " има своите причини пред държавното управление на Съединени американски щати ".

Не е в листите по свое гледище, а пред Българска национална телевизия Горанов описа, че е имал диалог с водача на ГЕРБ Бойко Борисов по въпроса. Той му е споделил, че може да понесе " тази имиджова вреда ", само че самият Владислав Горанов е отказал.

Владислав Горанов остави усещането, че откакто смъкна от името си глобите, ще размишлява за политическата си кариера. Също по този начин отговори и на въпроса за другото знаково неявяване в листите на ГЕРБ - това на Мария Габриел - намеквайки, че това е сюжет, авансово обмислен и ще бъде видят в бъдеще. " Ще я видите на доста места ", съобщи Горанов за Мария Габриел.

Според Горанов също по този начин е рационално да забележим Борисов още веднъж като министър председател, само че " той първо би трябвало да си върне самочувствието за това ". Юмрукът би трябвало да бъде свален, обществото би трябвало да бъде успокоено съобщи Владислав Горанов, като по-късно в думите си още веднъж се върна на вдигнатия от президента Румен Радев пестник сега, когато се включи в митингите в триъгълника на властта против държавното управление на ГЕРБ.

За да отмъсти Радев, позволи строшаване на политическата система, Нинова - партията си, разяснява Горанов месеците, в които от ГЕРБ трансфораха в лайтмотив жеста на президент. Според Владислав Горанов обаче счупването на сглобката не е възмездие от страна на ГЕРБ за ареста на Борисов и Горанов.

А пък от ПП-ДБ са счупили сглобката, тъй като " Асен и Кирил схванаха, че не могат и че би трябвало по някакъв метод да рестартират мита за смяната ".

Но другояче общо съобщи, че " засегнатите от юмрука политици, в този момент си отмъщават ".

Как ще се развият връзките сред досегашните сътрудници в ръководството, Горанов не се нае да предсказва, само че " не би трябвало да се изключва нито една валенция ". Думите му пристигнаха след коментара за ПП-ДБ, само че и след тезата, че " сатанизацията на Движение за права и свободи е неточност ". Владислав Горанов съобщи и че Пеевски ще води война до дъно поради това.

Също по този начин цели два пъти за опциите след 9 юни, Владислав Горанов употребява максимата: В политиката единственото невероятно нещо е, което не опонира в законите на физиката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР