В България корупцията и кражбите от бюджета са огромни, защото

...
В България корупцията и кражбите от бюджета са огромни, защото
Коментари Харесай

Синя България: Ще намалим данъците, ще освободим бизнеса и ще премахнем чиновническия рекет

" В България корупцията и кражбите от бюджета са големи, тъй като политиците са си присвоили правото да харчат нашите пари за несвойствени за страната действия, което в естествените страни става с частни капитали. Тази година са планувани 12 милиарда за сходно харчене, от които, както всички знаем, половината ще отидат в персонални джобове и обири ", декларират " Синя България " в своя позиция.

От коалиция се ангажират, че ще извадят страната от " несвойствените ѝ функционалности на търговец и вложител " и ще затворят " кранчетата за кражба на милиарди и корупция през бюджета ".

" Ще прекратим схемите за финансиране на бетон и асфалт и некачествени градежи с нашите пари. Изграждането на националната пътна инфраструктура ще става със средствата на интернационалните вложители, а не с парите от налозите ни ", декларират от " Синя България ".

" Синя България ще освободи частната самодейност от чиновническия рекет. Ще остави единствено минимални на брой, ясни и съответни условия и ще вкара правилото - всяка нова регулация да идва на мястото единствено на отпаднала остаряла, което ще понижи административния произвол. Ще понижи плоският налог на 9%, а Данък добавена стойност поредно на 19% и на 18%. Тези ограничения ще подтикват бизнеса и ще доведат до растеж на стопанската система ", гласят още от главните послания в икономическата платформа на обединението.

" Освободените пари от нашите налози ще насочим за здраве, обучение и обществени стратегии, с цел да унищожаваме “медицинските пустини ”, в каквито са превърнати цели райони от България, да изградим съвременно и качествено обучение и да подсигуряваме заслужен живот на хората в неравностойно състояние ", дават обещание от " Синя България ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР