Кметът на район Средец Трайчо Трайков се извинява за начина,

...
Кметът на район Средец Трайчо Трайков се извинява за начина,
Коментари Харесай

Кметът на район Средец се извинява за начина, по който се прави реорганизацията на движението в центъра на София

Кметът на регион " Средец " Трайчо Трайков се извинява за метода, по който се прави реорганизацията на придвижването по " Патриарх Евтимий ", " Витоша " и " Фритьоф Нансен " в пост в обществената мрежа Facebook.

" Бих желал да се извиня за метода, по който Столична община прави реорганизацията на придвижването по бул. " Патриарх Евтимий ", бул. " Витоша " и ул. " Фритьоф Нансен ". Дори не приказвам за достолепията и минусите на самия план ", написа във Facebook кметът на столичния регион " Средец " Трайчо Трайков във връзка на новата организация на придвижването там, против която митингите на живеещи в региона не престават.

Трайков съобщи, че е изискал да има публично разискване на плана и на всички съпътстващи документи и проучвания, че ще бъдат взети поради обоснованите оферти на жителите и че по едно и също време ще бъдат въведени работещи обезщетителни ограничения.

" Много огромен проблем за мен е, че не съм съумял да убедя сътрудниците, какъв брой е значимо да се работи точно с почитание и мисъл за локалната общественост, както и че съм позволил информацията с мен да се споделя съзнателно изборно ", акцентира районният кмет.

" Уморих се да дублирам, че нищо хубаво не може да се случи, в случай че не се намерения по едно и също време за законния интерес на директно засегнатите, от които се чака да платят цената. Опасявам се, че това може да стане казус, който да минира доверието в способността на районните кметове да съставляват дейно хората, които ги избират и по този метод да се загуби опцията за смислени градски промени ", отбелязва Трайков.




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР