Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Три гласа не стигнаха на БСП и ВМРО да отложат нощния транспорт в София за догодина

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Нощният градски превоз ще тръгне още веднъж в София най-късно от 30 октомври. Автобусните линии ще са четири с работно време от 00 часа до 04 часа на разсъмване, като интервалът ще е през 60 минути. от " Демократична България " и Зафир Зарков от ГЕРБ мина в Столичния общински съвет единствено с три гласа повече. Българска социалистическа партия и Вътрешна македонска революционна организация бяха за отлагането му след 2 февруари идната година.

И четирите автобусни линии през нощта ще потеглят от пл. " Княз Александър I Батенберг " към крайните точки на маршрутите си. Те ще имат наложителен 5 минутен престой на този площад за прехвърляне на пасажери.

Билетите за нощния превоз ще са 2 лв. и ще се купуват от кондуктор. Само годишните карти ще важат при тези пътувания.

Маршрутите на линии Н 1 и Н 2 ще са, както бяха преди прекъсването на тези рейсове преди три години - надлежно от " Люлин " до " Младост ", и от " Обеля " до " Студентски град ". На линии Н 3 и Н 4 се трансформират и можете да видите.

 Четирите линии на нощния превоз в София.
© " Спаси София "

Четирите линии на нощния превоз в София.

Другото предложение от същия отчет на Симеон Ставрев бе за смяна в маршрута на автобусна линия 304 в жк " Дружба ", с цел да минава по ул. " Обиколна " и да оказва помощ на жителите да стигат до прохода към метростанцията на бул. " Цариградско шосе ".

 Предлаганата смяна в маршрута на рейс 304 - в жълто.
© Симеон Ставрев

Предлаганата смяна в маршрута на рейс 304 - в жълто.

По ул. " Обиколна " има четири ленти, само че една е за паркиране на коли, друга - за велоалея и остават единствено две, по които ще минава и рейс. Ще стават тапи, придвижването по нея ще се затрудни, предизвести Лорита Радева от ГЕРБ, която живее в жк " Дружба ". Тя попита за какво не е имало разискване с живеещите за предлаганата смяна. Съвносителят Ставрев изясни, че е показал концепцията във фейсбук и хората са я приели. " Живея в " Дружба " и всеки ден доста хора вървят дълго пешком до метрото ", аргументира се той.

Въпреки това Радева изиска отклонението на 304 по ул. " Обиколна " да отпадне от отчета. С гласовете на ГЕРБ и Българска социалистическа партия предлагането ѝ бе признато.

По искане на Зарков СОС утвърди осъществяване на публично разискване в регион " Искър " на маршрута на рейс 304 през месец септември.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР