Бившият главен архитект на морската столица арх. Виктор Бузев е

...
Бившият главен архитект на морската столица арх. Виктор Бузев е
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 26 април

Бившият основен проектант на морската столица арх. Виктор Бузев е подготвен да се върне на работа, в случай че Върховният административен съд удостовери всички предишни правосъдни решения, които са в негова изгода. Това съобщи самият той пред медии, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Пролетна музикално-танцова плетеница ще поднесат младите гении от НУИ „ Добри Христов “ на 28 април, неделя, от 11 часа в Зала 1 на Фестивалния и конгресен център.

Дивото къмпингуване се обрисува като главен проблем по Северното Черноморие. Това сподели във Варна министърът на туризма Евтим Милошев след среща с представители на туристическия отрасъл и на институциите от Варненско и Добричко, съобщи кореспондент на Moreto.net.

През 2024 година ОУ „ Захари Стоянов “, град Варна навършва 55 години. Основано през 1969 година, към този момент 55 години учебното заведение дава своя принос в просветителната система на Община Варна.

Мними гадателки от Варна основаха първата ясновидска къща у нас. Майка и двете и дъщери се показват за ясновидки, изготвящи политически, здравни и финансови прогнози, намира и изчезнали хора.

Публикуваме главните моменти от правото на отговор на Якова до медиите. Ръководителката на плана дефинира изреченото от кмета Благомир Коцев и заместниците му Диан Иванов и Христо Рафаилов като " неистини ", " спекулации " и " операции ", давайки " истини ".

18 хорови обединения от Варна и един гостуващ хор от Балчик ще изнесат концерти в морската столица. Включвайки се в VIII Национална самодейност „ България пее “ на Българския хоров съюз, Община Варна провежда на 26, 27 и 28 април поредност от концерти в Градската художествена изложба „ Борис Георгиев “.

Във връзка с идните публични празници и почивни дни през месец май от Общинско дружество „ Спорт “ осведомят, че спортните стадиони на територията на ОСРК „ Младост “, Общо събрание на колегиите „ Морска градина “ и плувен басейн „ Делфини “ ще бъдат отворени от 8:00 до 20:00 ч.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР