Майката на убитата тийнейджърка Brianna Ghey се страхува, че повече

...
Майката на убитата тийнейджърка Brianna Ghey се страхува, че повече
Коментари Харесай

Разплаканата майка на Brianna Ghey предупреждава, че повече деца могат да умрат, тъй като репресиите в социалните медии се забавят

Майката на убитата тийнейджърка Brianna Ghey се опасява, че повече млади животи могат да бъдат изгубени заради закъснение на репресиите в обществените медии.

Esther Ghey се причисли към опечалените фамилии, с цел да изиска никой различен родител да не страда от загубата, която тя има. Родителите на 11 деца, чиято гибел свързват с интензивността в обществените медии през вчерашния ден, приканиха Риши Сунак и Кийр Стармър да създадат всичко допустимо, с цел да принудят софтуерните колоси да се оправят с рисковете на своите платформи.

Г-жа Гей изрази угриженост откакто медийният регулатор Ofcom призна, че нови правила може да не бъдат въведени до края на идната година. Тя сподели на Mirror: „ Напълно разбирам мнението на Ofcom, че би трябвало да пресечем Ts и да сложим точка на Is и всичко би трябвало да е съвършено, тъй че фирмите за обществени медии да не могат да се върнат и да подхващат правни дейности. Но през това време ние евентуално губим повече детски животи.

„ Освен това има деца...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР