Моделът Виктор Стоянов, който доскоро участваше в Денсинг старс“, но

...
Моделът Виктор Стоянов, който доскоро участваше в Денсинг старс“, но
Коментари Харесай

Първият ерген Виктор Стоянов също се избъзика с Алек (видео)

Моделът Виктор Стоянов, който до неотдавна участваше в „ Денсинг старс “, само че остана в историята като мачото в първия сезон на „ Ергенът “, разяснява по занимателен метод решението на Алек Младенов.

В своя Инстаграм профил Виктор написа: „ Последните няколко дни записвам усилване на интереса по отношение на мнението ми за “Ергенът ”… Нека обобщя. “

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от Viktor Stoyanov (@viktor_s_s)

Към въпросните думи мускулестият секссимвол разгласява видео, в което свири „ Лунната соната “ на Бетховен, а на финала се появява Тодор Колев от емблематичната му роля във кино лентата „ Опасен сексапил “.

В тази кино класика Тодор Колев изиграва обаятелен шарлатанин, който употребява подправени самоличности и омайва доверчиви дами с оферти за брак. 

Препратката към емблематичния трети сезон, в който нито една от 26-те дами не получи годежен пръстен, е повече от ясна.

В мненията към видеото пък почитателите на Виктор го хвалят, че той е бил най-хубавият ерген от всички до момента.

Финалът на неговия сезон обаче също бе изпълнен със кавги и мнения дали е взел вярното решение. Тогава брояната за сигурна финалистка Алекс Гърдева бе залята от Виктория Капитонова с чаша шампанско.

Впоследствие Гърдева отхвърли да одобри розата от Виктор, тъй като той не е взел позиция в абсурда и точно Капитонова стана първата победителка в риалитито. Двамата с Виктор обаче се разделиха незабавно след формата.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР