Като смущаващи видеозаписи от камери за наблюдение от 2016 г.,

...
Като смущаващи видеозаписи от камери за наблюдение от 2016 г.,
Коментари Харесай

Всички „тревожни“ признаци във връзката на Каси и П. Диди след заснемане на злоупотреба се появяват

Като смущаващи видеозаписи от камери за наблюдаване от 2016 година, които наподобява демонстрират по какъв начин рапърът Шон „ П Диди “ Комбс атакува физически някогашната си другарка Каси Появява се Вентура, потребителите на обществените медии се пробват да намерят признаци на напрежение по време на връзката им.

Тази седмица беше открит обезпокоителен клип от 2016 година, който наподобява демонстрира по какъв начин Пи Диди гневно блъска и рита някогашната си другарка Каси, до момента в който както и да хвърля предмети по нея в коридора на хотел в Калифорния. Тези разкрити фрагменти идват, откакто певицата преди този момент е завела дело против рапъра през ноември 2023 година Тогава тя твърди, че Диди я е „ изнасилвал и непрестанно я малтретирал в продължение на години “, съгласно правосъдни документи, получени от The Mirror.

Случаят беше организиран на идващия ден, като юристът на Диди излезе с изказване, споделено с The Mirror: „ Само с цел да сме ясни, решението за споразумяване на дело, изключително през 2023 година, по никакъв метод не е самопризнание за непозволени действи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР