Индиана Пейсърс се класира за финала на Източната конференция на

...
Индиана Пейсърс се класира за финала на Източната конференция на
Коментари Харесай

Индиана Пейсърс спечели Мач 7 в Медисън Скуер Гардън и се класира за финала на Източната конференция на НБА

Индиана Пейсърс се класира за финала на Източната конференция на НБА за първи път от 10 години насам. Отборът от Индианаполис завоюва решаващия конфликт в " Медисън Скуер Гардън " против Ню Йорк Никс със 130:109 и по този начин затвори серията с 4:3 победи. Отборът воден от Рик Карлайл ще спори с първенеца на Изток Бостън Селтикс за място в огромния край на НБА.



Мач 7 от вълнуващата серия сред историческите противници стартира по същия метод, както останалите шест дуела - високо движение, както и висока успеваемост на осъществяване. В първите 12 минути бяха маркирани единайсет тройки. Гостите от Индианаполис започнаха изключително добре, закривайки частта с 39:27, с помощта на двете им звезди Тайрийз Халибъртън и Паскал Сиакам, които означиха общо 25 точки.

HALIBURTON`S HEATING UP

3 straight buckets to give the Pacers a double-digit lead in Game 7 on ABC.
— NBA (@NBA)

Джейлън Брънсън сподели първи проблясъци на пробуждане във втората четвърт, само че даже и това не спря най-хубавото нахлуване от постоянния сезон да смълчи публиката на " Медисън Скуер Гардън ". Предимството на Индиана доближи 22 точки в средата на частта, само че все пак нюйоркчани съумяха да понижат изоставането си, с помощта на 14-те точки от пейката на Алек Бъркс, и да се приберат на почивката при резултат 70:55 в интерес на техните посетители.

Alec Burks has 11 of the Knicks last 13 points!

14 PTS, 5-6 FGM

IND-NYK | Game 7 on ABC
— NBA (@NBA)
Пейсърс сложиха и нов връх за най-хубава успеваемост на пукотевица в едно полувреме на плейофен мач - 76%.

След подновяването на играта домакините навлязоха в добра серия и понижиха изоставането си на шест точки. Донте ДиВинченцо към този момент бе отбелязал шестата си тройка, а почитателите на Никс подвигнаха внезапно децибелите. Въпреки това тимът от Индианаполис продължаваше да санкционира грешките на своите противници и навлезе в последните 12 минути с задатък от 101:84.

Big 5-point sequence for the Pacers!

IND-NYK | Game 7 on ABC
— NBA (@NBA)

Звездата на нюйоркчани Джейлън Брънсън не се появи при започване на последния интервал, откакто претърпя фрактура на лявата ръка, което доста понижи към този момент нищожните жансове за поврат. Въпреки това резервата Бъркс, както и ДиВинченцо, който сложи връх за най-вече тройки в Мач 7 - девет, не пречупиха глава и се пробваха да вдъхнат вяра на тима си. За сметка на това Джош Харт бе изваден след шестото си нарушаване, а тимът от Индианаполис затвори дуела със 130:109.

130 points in Game 7.
— Indiana Pacers (@Pacers)

Най-резултатен за Индиана Пейсърс бе Тайрийз Халибъртън, който се регистрира с 26 точки, а Андрю Нембахрд и Паскал Сиакам прибавиха по 20. За следващ път пейката на Рик Карлайл също бе продуктивна - общо 28 точки.

Най-резултатен на паркета бе Донте ДиВинченцо с неговите 39 точки, а Алек Бъркс добави 26 от пейката. Оу Джи Ануноби се завърна за решаващия конфликт, само че си личеше, че не се е възстановил напълно и записа единствено 5 минути през първата четвърт.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР