Древното изкуство на картографиране на лицето може да ви помогне

...
Древното изкуство на картографиране на лицето може да ви помогне
Коментари Харесай

Научете за какви проблеми съобщават пъпките по лицето!

Древното изкуство на картографиране на лицето може да ви помогне да определите повода за зародилите здравословни проблеми.

Често се разстройваме от появяването на няколко пъпки, съсредоточени в една част на лицето.

Какво тъкмо значат пъпките в избрани области на лицето? Нека разберем.

Зони 1 и 3: Храносмилателна система
Шоколадът и пъпките постоянно “вървят ” дружно. В допълнение, огромното количество мазнини в диетата ви може да докара до поява на пъпки по челото ви. Добавете към вашата диета зелен чай, богат на антиоксиданти и увеличете потреблението на вода, с цел да изчистите тази област.

Зона 2: Черен дроб
Алкохолът и млечните артикули са основните аргументи за появяването на пъпки в тази област. В тази област реакцията към питателните алергени също се отразява.

Зони 4, 6, 8 и 10: Бъбреци
Появата на пъпки, ситуирани покрай ухото, както и тъмните кръгове към очите, могат да бъдат породени от дехидратация. Уверете се, че хидратирате задоволително тялото си през целия ден, пийте минимум осем чаши вода дневно и избягвайте колкото е допустимо кафето, чая и солта.

Зона 7: Сърце
В тази област кожата е цялостна с разширени пори, по тази причина се уверете, че четките за грим и всичко, което употребявате за лицето си е чисто. Опитайте се да намалите високото кръвно налягане, с цел да изчистите тази област от пъпки. Заменете “лошите ” мазнини с доста плодове, зеленчуци, ядки и мазна риба, богата на мастни киселини. Консултирайте се с Вашия доктор, в случай че имате други проблеми със сърдечно-съдовата система.

Зони 5 и 9: Дихателна система
Ако сте пушач, може да откриете, че постоянно имате пъпки по бузите си. Дългите постоянни разходки ще ви оказват помощ да създадете знамение с лицето си.

Зони 11 и 13: Хормони
За доста дами тази зона е основен знак за напрежението и хормоналните несъответствия, които постоянно се появяват по време на менструалния цикъл. Въпреки че няма какво да се направи в тази обстановка, обаче, здравословното хранене и физическите извършения ще са от изгода за вашето лице.

Зона 12: Стомах
Ако вашата храна е била претрупана с “тежки ” храни, детоксикирайте тялото си или прибавете повече фибри към вашата диета, също с цел да подпомогнете храносмилането.

Зона 14: Болести
Пъпките в тази област може да подсказват, че тялото ви се пробва да се бори с бактериите. Не се паникьосвайте, започнете да пиете доста вода. Дайте на тялото си време.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР