Бившият съпруг на Памела Андерсън й остави 10 милиона долара.77-годишният

...
Бившият съпруг на Памела Андерсън й остави 10 милиона долара.77-годишният
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Памела Андерсън й остави 10 млн. долара

Бившият брачен партньор на Памела Андерсън й остави 10 милиона $.

77-годишният американски кино продуцент и някогашен коафьор Джон Питърс реши да впише в наследството си името на секс признака и известна актриса, която беше негова законна брачна половинка единствено две седмици. След гибелта на Питърс Памела Андерсън ще получи 10 милиона $, макар краткотрайната връзка на някогашната двойка.

„ Винаги ще обичам Памела, тя е в сърцето ми “, призна някогашният коафьор и добави, че даже самата Памела не е знаела за наследството преди, пише Variety. Изданието получи тази информация извънредно.
 Джон Питърс и Памела Андерсън през 1989 г Джон Питърс и Памела Андерсън през 1989 г. Снимка: Getty Images
" Тя даже не знае за това. Никой не знае за това. Казвам ви това за първи път. Може би не трябваше да го споделям. Но това е за нея, няма значение дали има потребност от това или не ”, добави бившият съпруг на Андерсън.
 Памела Андерсън Памела Андерсън Снимка: Variety
Звездата от Baywatch и някогашният коафьор се срещат през 80-те години на предишния век в имението на Playboy. Веднага след срещата им Питърс стартира да прави скъпи дарове за Андерсън, измежду които е и автомобилът Mercedes 420SL.

55-годишната Памела Андерсън се е омъжвала пет пъти. Последният път е през 2020 г. Сред мъжете на секс признака беше музикантът Томи Лий, от който звездата роди двама сина.
 Памела Андерсън Памела Андерсън Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР