Светослав и Сияна се нуждаеха от задължителна победа в отборното

...
Светослав и Сияна се нуждаеха от задължителна победа в отборното
Коментари Харесай

Петър и Галена изпратиха Сияна и Светослав у дома

Светослав и Сияна се нуждаеха от наложителна победа в отборното тестване, само че приключиха трети, което ги изпрати пред тв приемника за втора поредна седмица. Там те се изправиха против инфлуенсърката София и брачна половинка ѝ Тихомир и изгубиха позитивния избор, тръгвайки си от Вилата на любовта дни преди последния стадий на надпреварата.
Реклама
Денят за влюбените стартира с замяна на сантиментални изненади. Кавалерите сервираха букети цветя с балони в леглата на своите половинки, а те им върнаха жеста, написвайки любовни писма, в които показват безрезервната си обич към тях. Изненадите за всички не стопираха дотук - всяка двойка получи и обръщение от най-скъпите си хора.
Реклама
Груповото предизвикателство изпита издръжливостта, волята и силата на всички участници. Победата завоюваха младите адвокати Йордан и Елизабет, които завършиха седмицата преди всичко във краткотрайното класиране. Първи от тестването отпаднаха София и Тихомир, за които това означаваше и първа номинация този сезон. Брокерът Светослав и неговата половинка Сияна приключиха трети и се озоваха пред тв приемника за втора поредна седмица.

Положителният избор стигна до тъждество, което още веднъж бе решено от любимците на феновете Петър и Галена. Те дадоха своя глас в интерес на Тихомир и София и по този начин изпратиха Сияна и Светослав вкъщи на крачка от огромния край. " Един за различен ” продължава и идната седмица, когато следва вълнуващата развръзка на петия сезон на предаването. Не пропускайте финалите във Вилата на любовта в петък, събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР