28-годишната красавица признава, че преминава през особено труден момент. Чувствам

...
28-годишната красавица признава, че преминава през особено труден момент. Чувствам
Коментари Харесай

Кендъл Дженър: По-тъжна съм от обикновено

28-годишната хубавица признава, че минава през изключително сложен миг. „ Чувствам се доста постоянна в кариерата си и обнадеждена, само че имам сложни дни. Не съм себе си и моите другари го виждат “, разкрива супермоделът. " По-тъжна съм от нормално. Много по-тревожна съм от нормално. Няма за какво да се преструвам, че всичко е съвършено ", безапелационна е тя.

Брюнетката отсича, че подобен е животът и ще изпитва тези усеща още веднъж и още веднъж. В предходни изявленията, когато са я питали за психическото й положение, тя постоянно казвала, че се усеща ужасно, само че истината е, че това, което се бори е положението й сега. „ Нека просто кажем, че е обвързвано с персоналното пътешестване в живота. Често съм в ситуациии на напрежение и стрес, обичам аз да съм тази, която управлява всичко ", споделя тя в изявление за Vogue.
Реклама
Кендъл обаче се надява, че ще успее да позволи прочувствените си проблеми, преди да навърши 30 следващата година. „ Чувствам се прочувствено изтощена ", споделя тя.

Реклама
„ Интересно е, че сме устроени да не мислим за гибелта от самото начало “, разсъждава Дженър. „ И все пак не познаваме концепцията за безконечност. Не можем да си представим безкрайна галактика, само че в това време нищо не ме плаши повече от края на нещо. Толкова съм неприятна в сбогуванията “, споделя риалити звездата, след което стартира да се смее. Каква по-добра отбрана против мрака от хумора? „ Това са мислите, които се прокрадват в съзнанието ми. Не мога да си разреша да навляза прекомерно надълбоко в тях, в противоположен случай ще се завия. “

„ Няма да седнал съм тук и да се държа по този начин като че ли всичко е съвършено. Това е животът – постоянно ще бъда в и отвън тези усеща “, споделя Кендъл. Не крие, че е от отрицателно мислещите. „ Това е мой проблем. Винаги се безпокоя за нещо, което може в никакъв случай да не се случи ", споделя тя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР