Тази вечер по време на грандиозния финал на Като две

...
Тази вечер по време на грандиозния финал на Като две
Коментари Харесай

Владимир Зомбори е големият победител в Като две капки вода

Тази вечер по време на грандиозния край на „ Като две капки вода “ осемте звездни участници от сезон 12 излязоха за последно на сцената на най-хубавото шоу за фалшификати в зала „ Арена София “ пред повече от 10 000 души. Те се бориха за любовта на феновете, които дефинираха огромния победител - Владимир Зомбори. 

Талантливият артист подвигна публиката на крайници с невероятното осъществяване на песента на легендата Фреди Меркюри The Show Must Go On, записана в болничното му легло, само че предваваща цялата сила, която носи в сърцето си до финален мирис.

„ Много хора не знаеха, че ме има, а към този момент от ден на ден любознание демонстрират към мен като създател. Избрах тази ария като обръщение, към екипа и сътрудниците ми. Защото ние си тръгваме даже метафорично, само че шоуто остава! “, каза Зомбори.

„ С голямото ми почитание към всички, само че мисля, че ти ще спечелиш довечера “, показа Любо Киров след осъществяването на артиста.

„ Хареса ми отношението ти и това, че ти излъчваше Фреди! “, добави Фънки.

„ Не съм си представял такава сила и обич от хората. Благодаря от сърце на всички! “ показа спечелилият, минути откакто получи наградата за най-хубав подражател в дванадесетия сезон на формата. Той получи и огромната премия чисто нов автомобил Ford Puma.

На четвърто място се класира Иво Аръков. Той избра да извърши един от най-големите шлагери известната американска тайфа от Лас Вегас Imagine Dragons Believer, основала три от най-хубавите рок песни на десетилетието съгласно Billboard – Believer, Thunder и Radioactive.

„ Боря се най-много за сърцата на феновете “, сподели артистът пред Геро преди да излезе на сцената в облика на вокала на групата Дан Рейнолдс.

„ Вярвам в позитивната сила и имам вяра, че по-доброто за всички нас следва. Вярвайте и вие! Вярвам в чудесата и благодаря на всички! “

Третото място е за Наско от Б.Т.Р. Рокаджията  избра едно от обичаните части на почитателите на твърдия тон Fear of the Dark на една от най-успешните международни хевиметъл групи Iron Maiden и нападна сцената в обувките на хеви метъл иконата Брус Дикинсън.

„ За мен беше чест и привилегия да вземам участие в 12 сезон на „ Капките “. Всички облици, които ми се паднаха, бяха огромни звезди. Крайно време е да се върна към моя метод на пеене с парчето на Iron Maiden. “

„ Самият факт, че продуцентите съумяха да те привлекат за присъединяване, е привилегия. “, показа Веско Маринов.

Християна Лоизу зае второто място. В напреднала бременност изпълнителката излезе облечена в обичайната родопска носия и извиси глас като българската национална певица Валя Балканска. С доста възприятие тя изпя песента „ Излел е Дельо бунтовник “, включена през 1977 година в Златната плоча на „ Вояджър ” и изпратена с американските галактически апарати „ Вояджър 1 ” и „ Вояджър 2 ” като обръщение от Земята до далечния космос.

„ Капките “ ми помогнаха да се преоткрия като човек и като актьор. Избрах Валя Балканска, тъй като песента доста ме завладя от първия път, в който я чух. “

„ Цялото ви присъединяване беше доста мощно, а довечера беше апогея на Вашия гений “, даде оценката си Веско Маринов.

За купата „ Най-добър подражател “ финалистите избраха сами своите облици. 

Във финалната борба за наградата „ Най-добър подражател “ преимущество с по две точки имаха първите петима в класирането - Владимир Зомбори, Наско от Б.Т.Р., Християна Лоизу, Иво Аръков и Елена Атанасова.

Влади Михайлов, Рафи и Етиен Леви откриха блестящия театър с едно от емблематичните части на дуета Дони и Момчил „ Ближи си сладоледа “, основано по време на студентските им години. Любопитен факт за песента е, че клипът към нея е сниман при минусови температури, назад на горещото лятно въодушевление, което носи.

Продуцентът на шоуто за преобразявания Маги Халваджиян приветства публиката в препълнената зала „ Арена София “. „ Вярвам, че както сме се събрали тук, с цел да се забавляваме дружно, по този начин можем да сме дружно в живота и да превърнем България в едно по-прекрасно място за живеене. Голямото шоу желае огромна зала, а това ще бъде един доста друг край. Вие всички тук сте номер 1! “, показа той.

Не по-малко впечатляваща бе появяването на журито и водещите на „ Капките “. Геро и Любо Киров подвигнаха публиката на крайници с паметното парче „ Има ли цветя “, чийто римейк, дело на Moreno и Любо Киров, се трансформира в суперхит през 2023 година

Веселин Маринов и Рачков взривиха сцената с непредвидения си дует и майсторското осъществяване на мега шлагера на обичания реализатор на генерации българи „ Малка жълта рокля “.

Първа от участниците на сцената излезе ослепителната Джулиана Гани в облика на ексцентричната звезда с трагична орис Ейми Уайнхаус - един от огромните музикални гении, изгубили живота си едвам на 27 години. Джулиана избра да извърши хитовата й автобиографична ария Rehab, с която разчувства мощно публиката и журито. „ Това е форматът, който ме извади от зоната на комфорт. Ейми е доста друга на сцената и в живота, по тази причина избрах тъкмо нея. Оставам с прелестни усеща от присъединяване си в шоуто. “

„ Нямам думи, грубо ти се получи! “, отсече Фънки.

„ Ти носиш голям гений, отлично Джулка! “, показа Хилда Казасян.

Поп фолк фурията Мария разгорещи пристрастеностите в зала „ Арена София “ като влезе в обувките на богинята на балканската музика с безчет концерти по целия свят Цеца Величкович и изпя хитовото парче „ Забранени град “.

„ Ще ми липсва магията на „ Капките “, които нямат аналог. За нашия род тя е най-успялата и положителната. Песента е персонална изповед, която намирам в себе си. Искам да я дам на себе си и на публиката! “, безапелационна бе Мария. " Обичам ви! За мен беше чест! "

„ Беше неотразима, настръхнах! “, даде оценката си Фънки.

„ Мария, беше доста мощно твоето осъществяване! С присъединяване ти в „ Капките “ ти сподели, че можеш да пееш всичко! “, добави Веско Маринов.

Панайот Панайотов се преобрази в един от пионерите на рокендрола, авторитетния американски артист и музикант Рой Орбисън и извърши най-големия му хит – песента от емблематичния филм „ Хубава жена “, в който вземат участие Ричард Гиър и Джулия Робъртс. За първи път Oh, Pretty Woman е записана през 1964 година и три седмици оглавява Billboard Hot 100. Песента се изкачва преди всичко в класациите на всички страни по света. Още същата година са продадени 7 милиона копия.

„ Избрах песента неслучайно. Всяка жена носи в себе си магичност и взех решение да я посветя на всички дами! Това е и обичаната ария на брачната половинка ми “, показа най-опитният участник в сезон 12 на " Капките ".

„ Впечатлена съм от вас, господин Панайотов, с цялата съвестност и отношение към всеки облик. Поздравявам ви за цялото присъединяване и метода ви! “, даде оценката си Хилда Казасян.

„ Пожелавам си да имам силата, която има той на тази възраст. Той се завърна на сцената на огромния шоубизнес в България “, добави Любо Киров.

Актрисата Елена Атанасова бе неузнаваема в облика на нежната половинка от дуета Елица и Стунджи, чиято ария „ Вода “ донесе пето място на България в влиятелния музикален конкурс „ Евровизия “ през 2007 година В облика на Стунджи на сцената до нея излезе Ники Станоев.

„ Цялото предаване се прави с доста обич. Ще запомня трепета преди да изляза на сцената. Тази ария носи голям прочувствен заряд за мен! “

„ През целия сезон вложи доста внимание към детайла, а с тази сила през днешния ден се почувствах на същинска „ Евровизия “, показа Хилда.

„ Тази вечер написахме история. Никога до момента телевизионно предаване не е предавано онлайн пред 11 хиляди души. Това е магията на малкия екран. Благодаря на хората, които оставиха сърцето си в този сезон. Благодаря и на журито и на водещите. Лудостта на Геро и Рачков прави шоуто толкоз велико “, показа продуцентът Маги Халваджиян.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР