В интервю за bTV тя бе категорична, че няма да

...
В интервю за bTV тя бе категорична, че няма да
Коментари Харесай

Невена Цонева: Не съм бременна

В изявление за bTV тя бе безапелационна, че няма да става майка още веднъж. Hotnews.bg напомня, че от Лондон певицата даде мотив за слуховете, че чака ново бебе, откакто оповести: „ Взехме решение, което начертава нови неща напред, ще разберете какви. Най-вече повода е фамилията и любовта сред мен, Венко и нашия наследник Александър “, изясни с необятна усмивка брюнетката.

" В фамилен проект също ни предстоят доста забавни неща “, сподели още тя от Лондон, където гостува на другари по празниците.
Реклама
Цонева напоследък ходеше по участия в малките екрани все с дълги сака и жилетки, макар че може да се похвали с съвършена фигура и облеклото й също даде мотив за слуховете, че е в очакване на ново бебе. В обръщението си към почитателите тя призна още, че работата й с „ Ку-ку бенд “ била сбъдната фантазия, само че през днешния ден е към този момент време за смяна. Венков има щерка Паулина от късия си брак с парясница, която го оставила той да се грижи за момиченцето самичък, до момента в който тя се събрала с различен мъж.

Днес тя към този момент е на 30 години и след дълго години живот в Холандия, решила да се прибере у нас. " От другата седмица се връща в родината с приятеля си и съществено ме предизвести, че другата година може да ме направи дядо ", разясни Венко.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР