Желанието ѝ е максимален брой читатели да се запознаят с

...
Желанието ѝ е максимален брой читатели да се запознаят с
Коментари Харесай

Силвена Роу дарява тайната на суперхраните

Желанието ѝ е оптимален брой читатели да се срещнат с рецептите от последната ѝ кулинарна книга „ У дома “, чиито план цели българите да преоткрият удоволствието и изгодите от обичайните предписания с варива и зърнени храни, които имат силата освен да сплотяват, събирайки ни към масата, само че и да ни оказват помощ да се запазим мощни, здрави и млади допустимо най-дълго.
Реклама
„ С книгата си „ У дома “ желая да повдигна равнището на просвета на хранене на българите и да им напомня, че в България имаме чудесни хранителни артикули, изключително варива и зърнени култури, които специалистите по здравословно хранене неслучайно назовават „ суперхрани “. Те са същински щит против заболявания и способстват за здравето и дълголетието ни още от остарели времена. Чрез рецептите в последната ми книга желая да покажа на актуалните български читатели какъв брой вкусни и потребни са ястията, приготвени в духа на българските кулинарни обичаи. Да ги вдъхновя да ги подготвят, споделят и предават на идващите генерации “, споделя началник Роу.

Шеф Роу започва благотворителната си самодейност от персоналния си профил в обществената мрежа Facebook и приканва почитателите ѝ да оставят в мнения оферти за читалища, който да получат книгата. Вече има над 300 коментара с хрумвания за читалища от цяла България, които желаят да получат копие от най-новия й кулинарен шедьовър, въодушевен от годините работа в международните кулинарни столици, детството в родния Пловдив и философията ѝ за здраве и дългоденствие, реализирани посредством методите на биохакинга.
Реклама
Книгата „ У дома “ се състои от 80 предписания съчетаващи обичайните български усети със актуалните трендове за здравословен метод на хранене. В основата на показаните ястия са варива и зърнени храни от висококачествения подбор на „ Крина “. Авторските предписания срещат читателите както с обичани и добре познати усети на нас българите, по този начин и с изкушаващи и приканващи към опити ястия от далечни и екзотични земи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР