Финалистката на миналия сезон на Ергенът Елена разкри, че се

...
Финалистката на миналия сезон на Ергенът Елена разкри, че се
Коментари Харесай

Ергенката Елена се раздели с гаджето

Финалистката на предишния сезон на " Ергенът " Елена разкри, че се е разделила с приятеля си. Красавицата е била подготвена и за женитба и даже си е намерила роклята за пред олтара, само че... любовната лодка претърпя корабокрушение. Писателката Елена показа кодирано с няколко фотоса и фрази за сърцераздирателната разлъка със своето гадже.
Реклама
" Видях я и си споделих: " Това е ". После се оказа, че не е ", споделя Елена, до момента в който поства селфи в булчинска рокля.
Реклама
Явно двамата са мислели да се женят, само че след това чаровната брюнетка е изгубила шанса да облече дрехата. От още едно обръщение на ергенката излиза наяве, че тя към този момент не живее със своята възлюбена. " След следващото преместване е извънредно неотложно, в случай че не съм реститутка, най-малко да мога да се нарека собственик на дом ", мечтае Елена да бъде и тя някой ден притежател на свое уютно местенце. Особено след прочувствените земетресения, през които минава в последно време, сигурно всеки, сходно на нея, би желал да има нещо по-сигурно за себе си като личен дом.

Приятелите на брюнетката незабавно схващат защо става въпрос. " Жалко, само че ще намериш нещо по-добро ", обажда се почитател на писателката, с което Елена се съгласява.Връзката сред ергенката и гаджето й не продължава доста дълго. Първите взаимни фотокадри са от есента на предходната година. След като сподели половинката си на бял свят, почитателите започнаха да го уподобяват на двойник на кинолегендата Антонио Бандерас.

От посланията на Елена излиза наяве, че тя в действителност е била щастлива с него и е загърбила напълно аферата с ергена Евгени.Връзката е била сериозна, защото Елена прави основна крачка в своя живот в името на общото им фамилно бъдеще - тя отпътува с " двойника на Бандарас " за Белгия, с цел да заживеят дружно. Ергенката с ексцентрични татуси витае в прочувствените облаци и безграничната обич.

Двамата сигурно са имали красиви моменти. Елена си спомня по какъв начин са си правили бързи екскурзии до Париж, преди нещата да се сгромолясат в пропастта на безразличието. Въпреки болката Елена отново се опитва да откри комфорт в самотата.

" На масата на Живота е безусловно належащо да постоиш самичък ", споделя ергенката, представена от " България през днешния ден ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР